Станете грамотни и се забавлявайте!

Станете грамотни и се забавлявайте!
Снимка: Thinkstock

Прекрасни мои деца, имам наистина лоша новина за вас - не мога да ви избавя от Матрицата. Важи за почти всеки и за цял живот. Но не ѝ позволявайте да ви завладее.

Ще трябва да ставате с будилник в определен час, да влизате навреме в час и да мълчите, докато учителите говорят в час. Не знам дали това ще бъде полезно за вас. Но можете да се възползвате.

Слушайте и помнете, когато се обсъждат правила и ще станете грамотни хора. Упражнявайте се повече, защото всяко умение, което усъвършенствате днес, със сигурност ще ви послужи някой ден.

Стойте по-близо до онези, които ви учат как, а не какво да мислите.

Анализирайте внимателно, спокойно и хладнокръвно неуспехите си, но много повече успехите, защото всеки работещ модел, който конструирате днес, ще ви послужи за цял живот.

Уважавайте не само тези пред или над вас, но и тези от съседния чин и изисквайте от всеки уважение за себе си. Имате уникалния шанс да живеете в свободна развита страна - отворете очите, ушите и умовете си. Най-голямото ви наследство са хилядите години човешка история - ровете се в нея и ще откриете несметни богатства.

Не вярвайте на клишета -  училището не е нито прозорец към света, нито мъчилище. То е вашият бизнес днес. Дайте най-доброто от себе си и се забавлявайте.

С всеки следващ 15-ти септември ви остава един тържествен 15-ти септември по-малко. Това може да е най-добрата или най-лошата новина на света.

От вас зависи. 

Автор: Karry's Dream

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти