Само се моля дъщеря ми да си намери такъв мъж...

брак двойка сватба
Снимка: Thinkstock

Моля се дъщеря ми да си намери мъж, с когото заедно да искат да създадат семейство и деца. Защото когато си избираш мъж, ти избираш и баща на децата си, така че избирай мъдро. Моля се мъжът да теб да мечтае за бъдеще с теб и ти да си сигурна, че той мечтае да бъде баща.

Моля се да си намериш мъж, който държи на традициите, които са важни за вас, но е и достатъчно напредничав, че да е готов да ги променя. Моля е да уважа и разбира миналото, културата и произхода ти. Моля се да можеш да споделяш с него дори онези теми, за които знаеш, че не е съгласен и двамата да намирате удоволствие в защитаване на тезите си, без да се намразвате заради това, което мислите.

сватба
Снимка: Thinkstock

Моля се да си намериш мъж, който ще се моли за теб когато се чувстваш объркана, изгубена и изплашена. Моля се той да може да ти носи утеха, когато се нуждаеш от нея. Да може да успокоява бурите в душата ти и да ти служи като пътеводна светлина.

Моля се мъжът ти да обича да пътува, но и да харесва домашния уют. Да ти дава свободата да изследваш света, а ти да изпитваш радост от компанията му. Моля се той да е щастлив когато прави теб щастлива.

Моля се да си намериш мъж, който да те види и в най-добрата, и в най-лошата ти светлина и да те обича и заради двете. Моля се да си намериш мъж, нетърпелив да те направи своя спътница в живота.

сватба двойка брак
Снимка: Thinkstock

Моля се да си намериш мъж, който цени свето семейство и се надявам ти да го обожаваш заради това. Мъж, който уважава и обича майка си, е готов да стане пълноценен баща. Моля се той да уважава и твоето семейство както своето. Че ще приеме и ще помага на твоите родители като на своите собствени, че ще стане част от семейството ти, както ти ще станеш част от неговото.

Моля се да си намериш мъж, който те кара да се смееш както никога досега. Защото животът е прекалено кракът, за да си с някого, който не го прави. И дано и двамата намирате очарования в ежедневния неща, когато ги правите заедно.

сватба есен
Снимка: ThinkStock

Моля се да си намериш мъж, който никога няма да те кара да се чувстваш недостатъчно добра, недостатъчно красива или недостатъчно заслужила любовта му.

Моля се да си намериш мъж, който е честен, лоялен и грижовен. Работлив, уважителен и непресторен.

И се моля ти също да си толкова добра за него, колкото той за теб.

Автор: Петрана Д. 

сватба брак любов
Снимка: ThinkStock

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти