Из фантазиите на мъжа ми

Из фантазиите на мъжа ми
Снимка: netinfo

Припомняме ви един интригуващ материал от рубриката "Из Edna@" от 2014-а година, все така провокативен и любопитен и сега (бел. ред)

Внимание! Следващите редове не са подходящи за лица под 18 години.

А може и да са...

***

Мъжките фантазии винаги са били обект на широко обсъждане от жените в компанията на любимия шоколад, размазана спирала за мигли и пакетче носни кърпички. Този път обаче темата на разговора е истинска история с много въпросителни и не чак толкова драма. Ето я и нея.

В един слънчев ден се появи публикация в интернет, че 23-годишната порноактриса Хейди Ван Хорни е обявила конкурс. Знойната мадама търси 23-ма мъже, с които да преспи и да заснеме филм в чест на рождения ѝ ден.

Кандидати естествено не липсват. До момента желание за участие са изявили хиляди мъже. С изненада установих, че и моят е сред тях.

Моят мъж видял обявата и видимо развълнуван се обърна към мен и ме помоли да му позволя да участва. Колкото и поласкана да бях, че той иска позволението ми, аз изпаднах в шок и избухнах в смях.

След няколко минути той ставаше все по-сериозен в молбите си. Изплаших се. Смехът ми секна. Нима вече не му бях достатъчна? Искаше да спи с друга? Искаше да спи с порнозвезда?

За да ме успокои, той ми обясни, че, разбираш ли, всеки мъж мечтаел да спи с порноактриса и той не бил изключение. Оправдаваше желанието си да си пробва късмета с по-опитна от мен с извинението, че щом нямало чувства не било изневяра.

На път за вкъщи не можех да спра да мисля за това. Поех си дъх и си наложих да се успокоя. Какво пък толкова? Всеки мъж мечтае да прави секс с порноактриса. Това е просто фантазия.

Също както, когато мъжете поставят плакати с Памела Андерсън по стените. Но въпросът не беше във фантазията, а във факта, че той настояваше да я осъществи, докато е обвързан с мен.

Къде по дяволите отиде моногамията? Сигурно на същото място, където отдавна запратихме празните приказки за вътрешната красота. Явно да спиш само с една жена, докато си обвързан с нея, вече е демоде.

И никой няма право да се обижда от това, защото живеем в модерни времена на нова сексуална революция, в които щом няма чувства, не е изневяра.

Вярно е, че той не искаше да спи с която и да е жена, а с порноактриса. Разликата е в това, че порнозвездите са по-опитни и съответно по-привлекателни за мъжете от обикновените жени. Но сексът с порноактриса не е ли изневяра? Трябва ли да го приема като нещо нормално само защото е "позволена" в наши дни фантазия?

Най-много ме засегна фактът, че той ми поиска позволение да участва в конкурса. Морално позволение. За какъв морал говорим тук? Не само, че не го скрива от мен, както правят нормалните прелюбодейци, ами ми иска и разрешение.

Казва ми в прав текст "Тя е по-добра от теб" и ме моли за разбиране. Навярно го направи от страх да не ме загуби и за да ме увери, че все още на теория ми е верен.

Но това не е така на практика, щом иска да спи с порнозвезда. В очите му беше изписано "Аз много те обичам, обаче искам да спя с порноактрисата и се надявам, че няма да имаш нищо против".

Безкрайно глупава ситуация, нали? Само дето глупачката съм аз. Глупаво е да се разсърдя за това, че той мечтае за порноактриса, защото фантазиите са разрешени понеже често са просто фантазии.

В крайна сметка не съм нито Памела Андерсън, нито Хайди Клум. Не ми е трудно да призная, че една порноактриса винаги ще ме превъзхожда по сексуални умения. Трудно ми е да си обясня защо той смята, че е позволено да спи с нея само защото е жена мечта, а аз не съм, и дори се надява да го приема за нормално.

Това са въпроси, чиито отговори ще търся тепърва в безкрайни среднощни женски разговори с огромно количество шоколад, водоустойчива спирала и пакет кърпички за всеки случай. Но ги задавам днес, за да стигнат до всяка Edna от вас и евентуално до Вашите мъже и заедно да потърсим отговорите.

Накрая искам да се обърна към всяка порноактриса и да я поздравя за смелостта да бъде такава. Извоювала си е достойно място в мъжките фантазии.

И се надявам да остане там, защото фантазиите са си фантазии и са позволени, но ние живеем в реалността, а в нея доста голяма част от жените не са порноактриси.

Нима трябва да се чувстваме зле поради този факт?

Сексът с порнозвезда може и да е най-разпространената фантазия, но любовта е тази, която съществува в реалността. За нея трябва да се борим, дори и да се наложи да се изправим пред най-зашеметяващата порнозвезда.

Автор: Анонимен

Edna търси най-талантливите писатели сред своите читатели! Изпращайте специално написани за нас текстове на edna@netinfo.bg, а одобрените ще публикуваме в рубриката "Из edna@".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти