Памела Андерсън се бори за правата на конете

Памела е била на корицата на списание Playboy цели 13 пъти
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Канадската актриса и еротичен модел Памела Андерсън пое поредната инициатива, като този път тя призовава за забрана на дърпаните от коне файтони в Ню Йорк. Идеята й за новата кампания била продиктувана от факта, че за по-малко от месец били починали две кобили ''благодарение'' на изтощителните впрягове, с които се развеждат туристи из Манхатън.

Бившата ''спасителка на плажа'' моли нейните почитатели да се присъединят към идеята й заедно с младата актриса Леа Мишел, като подпишат онлайн петиция на организацията "Нюйоркчани за чисти, обитаеми и безопасни улици". Тя цели да убеди кмета на града Майкъл Блумбърг, да забрани традиционните файтони.

"За втори път в рамките на по-малко от две седмици кон, дърпащ файтон, припадна на улица в Манхатън. Тези животни не са свикнали със задръстената градска среда, където постоянно дишат изгорели газове и се движат по улиците заедно с коли, автобуси и таксита", написа 44-годишната блондинка на страницата си във ''Фейсбук''.

Самата Памела от много години е веган, а също така е активен член на организацията ПЕТА (хора за етично отношение към животните) и усилено работи в полза на редица кампании за опазване на околната среда и животинските видове.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти