"Харесвам мъже, които умеят да грабят от живота с пълни шепи и не се задълбочават"

"Харесвам мъже, които умеят да грабят от живота с пълни шепи и не се задълбочават"
Снимка: Weheartit

Улавям се напоследък, че ми харесват мъжете, които остават за една нощ. Или за няколко часа. Приключението обикновено започва с лек, приятен флирт на питие и неангажиращ разговор. Разговор, в който границите са приблизително очертани. 

Ще изтанцувате няколко танца ( с тяло или с погледи), той ще направи комплименти за парфюма ти и ще подчертае каква страхотна жена си, а ти ще му отвърнеш подобаващо. Лъжата в случая ще прозвучи невинно и подкупващо. Наясно си с последствията. Чист секс. Без емоционални травми. Без последващи обещания.

Снимка: Weheartit

Защото така поне не боли. Не чакаш нищо. Опцията ”Влюбване” е изключена. Не се вкарваш в драматични сцени. Не се впрягаш, а запазваш добрия тон, примесен с хладно безразличие.

Нищо, че после ще ти стане напечено от хубавия секс и ще изпиташ чиста радост от преживяването, което ще те зарежда дни наред. 

В тази игра всички бъдещи сценарии са изключени, но пък за момента всичко е позволено. И не е нужно да имаш развратен ум, за да отключиш перверзните си фантазии. Поне за мига.

Снимка: Weheartit

Харесвам мъже, които умеят да грабят от живота с пълни шепи и да не се задълбочават. Наречете го сблъсък на самотности, ако щете.

Зависи от гледната точка.

Автор: MarVell

Edna търси най-талантливите писатели сред своите читатели! Изпращайте специално написани за нас текстове на edna@netinfocompany.bg, а одобрените ще публикуваме в рубриката "Из edna@".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти