Домът на любовта

Домът на любовта
Снимка: Thinkstock

Тук живея аз - на воля и свобода.

Мислено творя моето бъдеще. Свободата на избор е мое рождено право. Всичко, което правя и за което мисля, е изпълнено с любов.

Обградена съм от Божията любов и се чувствам сигурна, обичана и щастлива. Домът на моите мечти е заобиколен от прекрасна и вълшебна гора. Навсякъде изобилства от най-красивите и ароматни цветя, храсти и плодни дръвчета.

Сладкопойни птици вият своите гнезда и пеят песните на любовта. Тук всяка жива душа има своето предназначение. Всичко наоколо е озарено от топлите, ласкави и животворни лъчи на усмихнатото слънце.

Дните са прекрасни - изпълнени с веселие и смях. Във въздуха се носи ароматът на цветя, любов и свежест. Вечерите тук са вълшебни, небето е изпъстрено с най-искрящите звезди,  примамващи човешкия поглед.

Отправил взор към този диамантен блясък, всеки човек изпитва желание да полети към безкрая. Изгревът ме събужда с любов и нежност. Слънчеви зайчета пробягват по лицето ми и галят моите коси.

Всяка тревичка ме приветства с обожание. Но, най-прекрасното изживяване е когато имаш с кого да споделиш цялата тази Вселенска красота. Когато сутрин срещнеш милия и любящ поглед на любимия, който е до теб и те изпива с любов и нежност. Тогава разбираш колко прекрасен е живота и как любовта прави хората съвършени.

Тя дарява тялото с вечна младост, а душата с безкраен живот. Това е моят живот, а може би и твоят - ако го пожелаеш!

Автор: Росица Иванова
Очакваме вашите авторски текстове на edna@netinfocompany.bg

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти