Да се влюбиш в болката

Да се влюбиш в болката
Снимка: Thinkstock

Чудех се дълго дали да кажа нещо по темата за онези няколко нюанса..

Наложи ми се да изчета прекалено много коментари от жени, които всъщност не правят такива неща. Наложи се да изгледам и филма за да разбера кое ги шокира толкова и кое им се видя като насилие, любов и разни други форми на емоционално разстройство..

Скъпи приятели, този тип хора като г-н Насилника.. НИКОГА не се променят..! ;)

Знаете ли защо? Много е просто! Първо си така наречената жертва ..-не мога да не вмъкна, че това е абсолютно доброволно.. и че никой не те насилва да правиш нещо, което не желаеш.. и все пак за да разбереш какво ти харесва е желателно да оставиш другият да те научи, да ти покаже какво е да изпитваш напълно забранени според „нормалните“ хора емоции и чувства..

Влюбваш се в емоциите, които изпитваш докато си с този човек, не се влюбваш в него. Има разлика, нали? Научаваш се, че не е нужно да сте прекалено близки за да бъдете напълно отдадени един на друг.

Самата „игра“ сама по себе си е висша форма на доверие към партньора. И за да стане малко по-интересно ще отбележа, че това е моят начин на общуване на интимно ниво. ..и с малката подробност, че още първият път разбрах, че любовта и секса са две различни неща.

Можеш да обичаш човека, с когото спиш.. но влюбиш ли се в секса с него – това е любов за цял живот. Никога не съм харесвала лигавите любовни истории, които искат всички момичета. И преди да съм забравила – преди да се оплаквате от мъжете си, че ви карат да правите какво ли не или са груби в леглото, а на вас не ви харесва..или ви обиждат в такива моменти..

Е, дами – ако не ви харесва просто си намерете някой, който да е като вас, да харесва нещата, които вие харесвате.

Спрете да обвинявате другите, че са различни. Това е тяхно право! И ако вас ви ужасяват, отвръщават, обиждат и нараняват странностите на половинката ви.. то казвам го отново – НАМЕРЕТЕ СИ ДРУГА ПОЛОВИНКА!

Факт е, че нямате ни най-малка представа колко много хора са се наситили на всички „нормални“ забавления и са намерили отдушник на емоциите си на едно друго ниво, което изисква прецизност, отдаденост, пълно доверие, уважение, унижение, страст в един друг по-пълен смисъл на думата, възпитание на характера, сдържане на емоциите, любов и омраза..

Това е като сладко-горчивия сос... има момент, в който ти се струва неприятен и си мислиш, че няма да си го поръчаш повече.. но след всеки следващ път започваш да го харесваш все повече..!

Автор: Виктория

Edna търси най-талантливите писатели сред своите читатели! Изпращайте специално написани за нас текстове на edna@netinfo.bg, а одобрените ще публикуваме в рубриката "Из edna@".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти