Хороскопи
2021

И през 2021 година отново ключовата дума за вашия знак ще е „промяна”. Този път тя ще бъде много силна и решаваща за родените в периода около 26 април – 4 май. Ако рожденият ви ден е в този интервал, ще усещате силен подтик да оставите нещо зад гърба си, да се освободите от взаимоотношения и ангажименти, които ви възпират да се развивате, най-вече да не чувствате, че не сте подобаващо оценени. Ще поемете по нова посока, която ви пасва много повече, но за съжаление преди това ще трябва да преодолеете доста силна вътрешна съпротива. Някои може да чакате докато ножът опре до кокала; други ще бъдете принудени да влезете в нова роля или да се оттласнете напред. Хубавото е, че промяната ще ви донесе свобода. Да, ще изпитвате несигурност, но пък придържането към навика и старото вече няма да е решение. За всички представители на знака важи препоръката да се разчупите малко – отворете се към нови идеи и възможности, общувайте с повече и различни хора, запознавайте се с гледните им точки, гледайте на събитията в живота си от по-широка перспектива. През 2021-ва животът ще ви тласка да общувате с по-нестандартни хора, да възприемате различни от вашите идеи, да споделяте с другите това, което притежавате – не само вещи и пари, но и умения, знания, опит. Ако се затворите в собствената си черупка и държите на всяка цена на своето, сами ще си създавате проблеми. Ако обаче приемете предизвикателствата като възможност да научите нещо, да приемете различното, ще се поразчупите и пред вас ще се открият нови хоризонти.

Кариера и финанси

За много от вас 2021-ва ще е година на нови начинания и интересни обрати. Напълно възможно е да смените работното място, позицията си, и дори сферата си на дейност. Някои може да намерите ново призвание – не просто работа, а дейност, която ви дава смисъл и усещане, че сте полезни на другите. В такива периоди проблемът е, че може да изпитвате несигурност и да губите почва под краката си, но това е нормално. Ключови моменти, в които промените са най-вероятни, са около 18 януари, през февруари-март, втората половина на май-началото на юни, също и в края на декември. Обрати ще има и във финансовата сфера – възможни са както неочаквани разходи, така и допълнителни приходи и големи материални придобивки – всичко ще зависи от това как използвате ресурсите си и как управлявате парите си. Ако ги влагате разумно в стойностни проекти и начинания, чудесно – това ще ви се върне; ако обаче ги прахосвате ги или обратното – заделяте всеки лев, нищо чудно да имате грижи. Времето от средата на януари до края на февруари ще е силен период за вас – ще имате много енергия, която бихте могли да вложите в работа, в реализацията на нови проекти, а също и в своето собствено усъвършенстване. Не отлагайте промените, които искате да осъществите. Ще е дошло времето за действие, макар че няма да е съвсем лесно и сигурно ще се изправите пред някои предизвикателства – може да са от административен характер или да идват от някой висшестоящ. Подходящ момент за нови начинания ще е датата 11 май. През ноември ще може да уредите успешно финансов въпрос или да направите печелившо вложение.

Любов и взаимоотношения

През 2021 повечето от вас ще сте концентрирани върху промените в работата или реализацията на някои собствени творчески начинания – любовната тема като че ли ще отстъпи на заден план. Все пак при някои може да има нова любов, и дори нова връзка – ако това стане, тя ще е с човек, който наистина ще ви промени и ще ви открие нова перспектива към живота. Краят на април е чудесен момент за нови срещи и запознанства. Що се отнася до вече обвързаните, ключът към разбирателството е да проявявате по-голяма толерантност към другия и да подобрите общуването. Не се окопавайте единствено със своите гледища и разбирания – така ще затворите пътя пред възможността да общувате. Това не означава да си мълчите и да таите всичко в себе си, а да намерите начин да изказвате това, което мислите и чувствате, след което да чуете мнението на половинката си и да се поставите на негово/нейно място.

Здраве

През 2021 г. нервната ви система ще е уязвима. Ще сте по-неспокойни, на моменти и избухливи, така че търсете начини за релаксация. Разходки сред природата, градинарство, изкуство – тези неща може да ви действат доста добре. В дните около 10-20 януари бъдете внимателни, тъй като има риск от инциденти и травми. Не предприемайте действия, които може да застрашат здравето ви, бъдете и по-внимателни, когато пресичате улица или шофирате. Като цяло през тази година ще има периоди, изпълнени с по-голямо напрежение, да изпитвате несигурност; възможно е да ви обземе тревожност. Говорете за страховете и притесненията си – това може да ви помогне да се справите с тях. Търсете съвети от приятели, които са обективни и са способни да ви дадат по-различен поглед към ситуациите; също може да се обърнете към терапевт, ако се наложи.

Качества на Телец
  • Елемент Земя
  • Характеристика Неподвижен, женски, отрицателен
  • Планета Венера
  • Благоприятни партньорства Дева, Скорпион, Козирог, Риби
  • Неблагоприятни партньорства Лъв, Водолей, Стрелец
  • Щастливи числа 6
  • Ден Петък
  • Сезон Есента
  • Цвят Зелен
  • Камък Сапфир, Ахат, Тюркоаз, Диамант, Брилянт

Ох на мама ohnamama.bg

Още от хороскопи


Магическата топка
Попитай Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти