Хороскопи
2019

2019-а ще стане година на промени и неочаквани обрати за онези представители на знака, които сте родени в периода от 21 докъм 30 април. Ако попадате в тази категория, бъдете подготвени, че в живота ви изненадващо може да се случи нещо голямо и значимо. Възможно е да смените работното си място или да поемете по нов път в кариерата, да се преместите или да се впишете в друг приятелски кръг. Дори в началото нововъведенията да ви се струват плашещи и да имате усещането, че някой или нещо ви издърпва килимчето изпод краката, напомняйте си, че промяната е за добро. Не допускайте характерната за вас привързаност към сигурното да ви спира да правите промените, които отдавна назряват. Дори да се опитате, няма да ги спрете, а нищо чудно и да започнете да се дразните на онова, с което вече сте свикнали, въпреки че в същото време дълбоко в себе си да знаете, че вече ви е омръзнало. Имайте предвид, че през 2019 г. ще бъдете подкрепяни от звездните влияния – ще е възможно да извършите промени и да реализирате идеите си, като в същото време не губите почвата под краката си. Ще настъпи моментът да направите крачка напред и да осъществите нещо, за което винаги сте копнеели. Останалите представители на знака – родените през май – ще се радвате на по-спокойна година, без кой знае какви сътресения и обрати. Използвайте това време, за да развиете и стабилизирате всичко онова, което вече сте започнали, защото така през 2020-а и по-нататък ще сте стъпили на стабилна основа. Ако усетите, че не се чувствате добре на мястото, където сте, и започвате да се бунтувате, знайте, че сте на прав път, но ще трябва да потърпите още малко – до момента, когато решението за промяна назрее у вас и обстоятелствата станат благоприятни.

Кариера и финанси

2019 година ще бъде успешна за вас в професионален план, особено ако сте креативни, изобретателни и не сте подвластни на навика и рутината. Идеи и подкрепа ще имате, възможности за реализация– също, така че не си слагайте сами спирачки и експериментирайте. Ако възникне трудност, пробвайте да я преодолеете не по обичайния за вас, а по друг начин – през 2019-а експериментите наистина може да ви носят успех. Това важи и за финансовото ви положение – в случай че парите не ви достигат или се чувствате несигурни на настоящото си работно място, търсете начини да изкарате допълнително възнаграждение. Може би имате хоби, което бихте могли да превърнете в професия, или неизползвани досега дарби и таланти, които хората ще оценят. Дните през януари и февруари ще бъдат много успешни за вас и в професионално, и във финансово отношение, така че давайте най-доброто от себе си. През март също може да постигнете много, но ще има риск на работното ви място да възникнат конфликти, а личното ви раздразнение от положението, в което сте, да ви попречи да обърнете внимание на важните неща. Ако не допуснете да се случи така, ще постигнете значителен напредък при реализацията на някаква своя инициатива. Силният месец за вас ще е май – особено за нови начинания, като още в самото начало на месеца е възможно неочаквано да получите делово предложение или да чуете добри новини, свързани с кариерата ви. Чудесен месец за създаване на нови контакти, за търсене на по-добри възможности за изява и творчество. През юни бъдете внимателни, ако сключвате заеми или договори за кредит – ако нещо ви се стори съмнително, не подписвайте. Към края на месеца ще има положително развитие по финансов въпрос. Юли и август са ключови месеци за това какво ще ви предстои до края на годината – събитията тогава може да ви сварят неподготвени, но ще ви тласнат в нова посока, която в крайна сметка ще се окаже правилната. През ноември ще преосмислите някои делови взаимоотношения и ще прецените кои от тях са във ваша полза и кои ще е по-добре да прекратите. Не е препоръчително да подписвате важни договори през този месец. Последният месец от годината ще е много благодатен за вас, тъй като ще получите така желаната подкрепа за реализирането на някакво ваше намерение.

Любов и семейство

2019 г. може да бъде малко по-напрегната в любовен план за онези от вас, които поддържате сериозна връзка от години. Нищо чудно да започнете да се дразните на човека до себе си или той/тя да започне да проявява недоволство. Независимо кой иска нещо във връзката да се промени – вие или партньорът/партньорката ви, щом има такава необходимост, значи трябва да намерите начин. Не бързайте да обвинявате човека до себе си, че е еди-какъв си, че прави или не прави нещо както трябва. Може би вие самите трябва да промените нещо в себе си, за да внесете свеж полъх във взаимоотношенията и в живота си като цяло. Например, ако не сте доволни от работата и реализацията си, нищо чудно да започнете да си го изкарвате на половинката, а всъщност решението е у вас: да направите промяна в професионалната област или да си намерите ново хоби. Всички тези дилеми по всяка вероятност ще ви вълнуват особено много през ноември, когато темата за личните взаимоотношения ще излезе на преден план.

Здраве

През 2019-а може да се чувствате неспокойни, нервни или превъзбудени, а това ще се отразява и на здравето ви. Онези от вас, при които в житейските обстоятелства стават изненадващи обрати, ще трябва да се адаптирате към новите условия – нещо, което също създава стрес. За да намалите рисковете за здравето си, опитайте да се пуснете по течението и не се стремете да управлявате неща, които просто не са във ваш контрол – включително поведението на околните. Ако бъдете подложени на по-голямо напрежение, съхранете нервната си система, като прекарвате повече време сред природата. Другото, което би ви помогнало, е приятно занимание, в което е ангажирано тялото – например танци, градинарство, приложни изкуства.

Качества на Телец
  • Елемент Земя
  • Характеристика Неподвижен, женски, отрицателен
  • Планета Венера
  • Благоприятни партньорства Дева, Скорпион, Козирог, Риби
  • Неблагоприятни партньорства Лъв, Водолей, Стрелец
  • Щастливи числа 6
  • Ден Петък
  • Сезон Есента
  • Цвят Зелен
  • Камък Сапфир, Ахат, Тюркоаз, Диамант, Брилянт

Оферти

Още от хороскопи


Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти