Хороскопи
2020

През 2020 ще сте особено чувствителни дали околните ви оценяват. Тази тема по принцип е много важна за вас, но през предстоящата година тя ще бъде особено акцентирана, а размислите ви по нея ще предопределят важните избори, които ще правите – в личен или в професионален план. Ако осъзнаете, че имате нужда от някакво обучение, за да се чувствате по-уверени в себе си и да се себедоказвате, добре ще е да претеглите възможностите за това и да действате. Ключът за успех за вас през годината ще е да сте по-гъвкави и да се адаптирате към промените, които се случват, както и сами да цените себе си и способностите си. Ученето и инвестирането в себе си са двете неща, които биха ви помогнали в тази насока. Родените през април ви очаква година на промени – те ще са внезапни и доста неочаквани. Макар че тези промени може да ви сварят неподготвени и да ви тревожат, опитайте да не ги възпрепятствате и да се адаптирате към тях. Всичко, което се случва, има за цел да ви изкара от зоната на комфорт и да ви вкара в нова, непозната ситуация, в която ще можете да се изявите много по-добре. Всъщност, това ще е най-голямата полза от промените през периода – да останете верни на себе си, дори това да означава да се разбунтувате срещу някого или да промените някои свои установени навици. За родените през май годината е подходяща за постигане на стабилност. Ще получите възможност да „отгледате” онова, което е особено важно за вас в момента – при някои ще бъде семейството, при други – кариерата или служебен проект, при трети – творческа дейност. Дори да срещате някакви пречки и трудности, благодарение на упоритостта си ще успявате да ги преодолеете и в крайна сметка ще се радвате на заслужен разцвет.

Кариера и финанси

През 2020 г. ще имате чудесни възможности за реализация на своите професионални и бизнесцели, а това ще доведе и до подобряване на финансовото ви положение. Тези възможности обаче ще са тясно свързани с перспективите пред вашето преуспяване. Ако на работното ви място няма изгледи за развитие и не се чувствате оценени справедливо, може да потърсите ново поле за реализация или обучение, което да ви направи по-конкурентноспособни на пазара на труда. За родените през април съществува вероятност за голяма промяна – ако вие не инициирате тази промяна, нищо чудно да се случат събития, които да ви подтикнат да я извършите. Би било чудесно, ако през 2020-а си позволите да експериментирате повече и да развивате дарби и таланти, които до този момент или са били скрити, или не сте имали шанса да изявите. Темата за парите ще ви занимава доста през тази година, особено активно през май и юни. Контактите ви, както и начинът ви да общуване ще имат голямо влияние за вашия успех през тази година, също и значение за приходите ви. Колкото по-общителни сте и споделяте идеи и мисли, толкова по-голям шанс ще имате да реализирате тези идеи, като, разбира се, подбирате добре хората, с които да споделяте. Важни бизнесрешения, които може да са свързани и с финансите ви, ще назреят в края на пролетта и началото на лятото – точно това ще стане ключов период за вас, който ще предопредели развитието ви през цялата година, а вероятно и през следващата. Така че обмисляйте нещата добре и правете избор, опиращ се на истински ценните за вас неща.

Любов и взаимоотношения

През 2020-а споделяйте потребностите, желанията и очакванията си – това е посланието на звездите към вас. Преди да ги изговорите обаче, ще трябва сами да си дадете сметка за тези неща. Има вероятност през тази година да се случат значими събития и да вземете по-важни решения относно любовната ви връзка, взаимоотношенията с приятели или деловите партньорства. Това ще се случи в началото на лятото, когато се очаква да напипате слабите места и наяве да излязат нерешени проблеми във взаимоотношенията – ще се наложи да им обърнете внимание. В живота ви може да влязат нови хора, които са доста интересни, дори нетрадиционни в някакъв смисъл – с различен начин на мислене, с ексцентричен вкус. Възможно е тези хора да ви помогнат да се разчупите и да ви дадат друга гледна точка към живота. Ако сте родени през април и имате постоянна връзка, може да изпитате усещането, че рутината вече не ви понася или че има много голяма промяна у партньор/партньорката ви – например намерил/а си е нови интереси, нови приятели. Не ревнувайте – това е знак, че и вие трябва да си потърсите нещо ново – хоби, забавление или някаква кауза, на която да се посветите.

Здраве

През 2020 г. няма да съществуват сериозни рискове за здравето ви като цяло. Ако сте родени през април, периодът за вас ще е вълнуващ, но и по-нестабилен, което може да натовари нервната ви система. Намирайте начини да изпускате напрежението както на вас ви приляга – чрез спорт, разходки сред природата, кулинарни занимания, градинарство или нещо друго. Ако ви е нервно, това може да се отрази и на съня ви, така че потърсете подходящи практики за ума и за тялото – медитации, отпускаща музика, хранителни добавки или билки, подпомагащи релаксацията и заспиването.

Качества на Телец
  • Елемент Земя
  • Характеристика Неподвижен, женски, отрицателен
  • Планета Венера
  • Благоприятни партньорства Дева, Скорпион, Козирог, Риби
  • Неблагоприятни партньорства Лъв, Водолей, Стрелец
  • Щастливи числа 6
  • Ден Петък
  • Сезон Есента
  • Цвят Зелен
  • Камък Сапфир, Ахат, Тюркоаз, Диамант, Брилянт

Ох на мама ohnamama.bg

Още от хороскопи


Магическата топка
Попитай Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти