Хороскопи
2021

2021 година ще бъде много динамична за вас. Ще имате доста срещи и активна комуникация с много хора. Връзките, които сте изградили до момента, ще бъдат най-ценният ви ресурс, защото именно благодарение на тях ще можете да вървите напред и да осъществявате целите си. Ще получавате много и разнообразна информация, ще учите нови неща. За да сте в синхрон с астрологичните влияния, опитайте се да отворите ума си и да не отричате веднага онова, което не разбирате или противоречи на разбиранията ви. Естествено, това не значи да отивате и в другата крайност и да сте всеядни – вашата собствена интуиция ще ви подскаже на какво да вярвате и на какво – не. Онези от вас, които вече сте натрупали солиден опит и знания в някаква област, може да получите шанс да представите и да предадете този опит – като преподавате, пишете, изнасяте лекции или под друга форма. Като цяло годината ще е доста успешна за вас – ще получите шанс да се изявите и да създадете онова, което сте искали. Условията за това са: добра комуникация с околните, толерантност и готовност да възприемате нови идеи. Ако случайно не ви върви и взаимоотношенията ви като цяло не са добри, потърсете причината в себе си – може би сте твърде закостенели в убежденията си, не приемате чуждо мнение или сами сте спрели развитието си поради страхове, нужда от сигурност, някаква зависимост или друга причина. Външни пречки почти ще липсват през тази година, възможностите обаче ще са налице.

Кариера и финанси

През тази година ще имате добри възможности за развитие в кариерата. Те обаче няма да бъдат като изсипани от рог на изобилието, а ще са плод на работа, на сътрудничество с точните хора и на добро планиране. Ако искате да постигнете развитие, не се втурвайте напред ей така – спрете се и планирайте. Определете коя е главната ви цел, с какви стъпки ще я постигнете, какви ресурси ще използвате. Направете това още в началото на годината – след средата на януари. Ако смятате, че имате нужда от обучение, чудесно – годината е много подходяща за това. Финансовото ви положение ще бъде стабилно през 2021 година. През януари на дневен ред ще излязат финансови въпроси. През февруари може да има някои комуникационни спънки, но като цяло месецът е силен и динамичен за вас, особено що се отнася до контактите, предаването на информация и знания. Подходящ момент за промени и поставяне на ново начало е средата на април. През май и юни положението ще бъде доста непредсказуемо, тъй като са възможни неочаквани обрати и промяна на гледната точка. Бъдете разумни, не действайте прибързано и изчакайте да отмине вълната, за да се адаптирате или да определите новия си курс на действие. Деловите партньорства ще бъдат фокус за вас в началото на лятото и това ще продължи чак до края на годината – може да разтрогнете договор, да установите ново партньорство, да предоговорите условия по договор. Резултатите ще видите от октомври нататък.

Любов и взаимоотношения

През тази година ще се радвате на взаимност в любовта и на хармония в партньорствата. Условието за това обаче е с партньора ви наистина да сте на една вълна и да се подкрепяте както в общите си цели, така и в професионалните. Ако усещате, че човекът до вас ви ограничава, не се развива, не разбира амбициите ви (или ако вие не искате да го/я разберете и подкрепите), връзката неминуемо ще забуксува. Добре е в този случай да разговаряте с човека до себе си и да потърсите пресечна точка. Искрено общуване, приятелство и разумни компромиси и от двете страни – ако тези елементи присъстват в отношенията ви, всичко ще е наред. През 2021-ва обаче ще има изчистване на някои проблемни взаимоотношения, и дори приключване – там, където връзката не е на стабилна основа и не допринася за бъдещето развитие на двамата партньори. Ако започнете нова връзка през тази година, тя по всяка вероятност ще е много трайна, защото чрез нея ще учите важни уроци.

Здраве

Като цяло през тази година здравословното ви състояние ще е добро. Ако случайно започнете да боледувате по-често от стандартни инфекции, замислете се дали животът не ви слага умишлено „прът в колелетата”. При някои от вас ентусиазмът е толкова силен, че понякога единственият начин да бъдете спрени за малко, да забавите темпото и да се погрижите за важните неща, е принудително да останете за няколко дни вкъщи. Не прекалявайте с нищо – храна, алкохол, работа, забавления, харчене на пари – всяко прекаляване и излизане от баланс може да бъде последвано от лишение, а понякога и от физически симптом. Тъй като през тази година умът ви ще бъде доста често стимулиран с нови знания, информация и идеи, старайте се да намирате време за почивка – например чрез спорт, друга физическа дейност, слушане на музика или някакъв вид релаксация, която успокоява ума.

Качества на Стрелец
  • Елемент Огън
  • Характеристика Подвижен, двойствен
  • Планета Юпитер
  • Благоприятни партньорства Овен, Лъв, Стрелец
  • Неблагоприятни партньорства Скорпион, Рак
  • Щастливи числа 8
  • Ден Сряда
  • Сезон Есента
  • Цвят Наситено виолетово
  • Камък Тюркоаз, рубин, пурпурен аметист, гранат

Ох на мама ohnamama.bg

Още от хороскопи


Магическата топка
Попитай Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти