Хороскопи
2019

2019-а за вас ще е година на растеж и обогатяване. Подемът може да бъде в професионалната, във финансовата област, но на първо място ще е в интелектуалната и духовната сфера. Възможно е да се обогатите с нови знания, да добиете опит, който ще ви бъде полезен в бъдеще, да възприемете нови идеи. Ето защо годината е много благодатна за обучение – много представители на знака ще търсите начини да разширите познанията си в някаква област, а други – които имате потенциал за това – да се реализирате и като преподаватели. Възможностите да пътувате в чужбина също ще се увеличат, което ще ви се отрази чудесно, защото вие обичате да пътувате. Като цяло през тази година ще градите големи планове, ще мислите мащабно и ще искате да постигате все повече и повече. Ще бъдете по-уверени в себе си, а вярата ви в живота ще ви носи късмет в начинанията и пред вас ще се разкриват нови възможности да подобрите съществуването си. Изобщо, ако има нещо, което може да ви изиграе лоша шега през тази година, това ще е прекаленият оптимизъм, който да ви накара да надцените възможностите си, включително финансовите. Ентусиазмът ви е чудесен, но гледайте при реализацията на всяка идея да не подценявате практичната страна на проблема. Като изключим този малък риск, годината ще бъде чудесна за вас, така че използвайте позитивните влияния, за да внесете подобрения в онези сфери от живота си, в които усещате, че е потребно да бъдат направени. Започнете работа по нови проекти, усъвършенствайте се. Най-голям прогрес обаче ще имате онези от вас, които мислите за духовното си развитие, а не единствено за материалното благополучие.

Кариера и финанси

Тенденцията към растеж и обогатяване през 2019 г. ще се отрази много положително на професионалното ви развитие. Ако управлявате собствен бизнес, ще се създадат чудесни условия да го разширите. Ако работите за себе си, ще имате повече нови поръчки и клиенти. Ако пък работите за друг, нищо чудно да получите повишение. Учете нови неща, запишете се на курс, подобрете уменията си – така ще усещате силата на добрите астрологични влияния. Що се отнася до финансите, ще имате добри приходи, но добре ще е да внимавате с разходите. Ще проявявате склонност да харчите повече от обикновено и да предприемате рисковани начинания, което може да ви вкара в затруднения, въпреки че като цяло и в този аспект годината ще е добра за вас. През цялата 2019-а, но особено през януари е препоръчително да спазвате финансова дисциплина и по възможност да спестявате пари. Моментът е чудесен да въведете ред в тази сфера и да постигнете стабилност, на която ще може да разчитате в бъдеще. Февруари е чудесен месец за нови проекти, докато през март ще се наложи да забавите малко темпото и да обърнете внимание на другите области в живота си. Не правете излишни покупки, ако не можете да си ги позволите, не сключвайте важни сделки, особено ако са свързани с изразходване на по-големи суми. През април и май плановете ви може да претърпят някакъв обрат. През април и докъм средата на май е възможно да се появят неразбирателства с колеги, началници и делови партньори. Премисляйте по-добре думите си и не реагирайте нападателно, защото, дори да постигнете своето, цената може да се окаже висока. След 20 май комуникацията ви с околните ще се издигне на нужното ниво, така че ще водите успешно разговори и преговори. През юли може да изпаднете във финансови затруднения заради предишни грешки. Положението ще се оправи, но ще трябва да си извлечете поука – това ще е във ваша полза. През август мисълта ви ще се избистри и ще бъдете позитивно настроени, което ще ви даде възможност през септември да поемете напред и да осъществите намеренията си в професионален план. Друг много силен месец ще е декември – ще изпратите една успешна година, тъй като наученото през нея ще бъде за вас като пътеводна светлина през следващите години.

Любов и семейство

Любовта ще бъде някак на приливи и отливи през 2019 година. На моменти може да се чувствате ентусиазирани и да си мислите, че във връзката ви всичко е цветя и рози. После ще дойде момент на отрезвяване, в който ще разберете, че сте гледали през розови очила и всъщност нещата далеч не са както сте ги виждали, не са идеални. Въпреки това лъкатушене обаче, през тази година ще бъдете много по-наясно със себе си и ще си достигнете до доста отговори за любовния си живот. Ще спрете да правите ненужни жертви и ще се концентрирате малко повече върху собствените си интереси, планове и мечти. Пред необвързаните представители на знака няма да се появяват пречки да срещнете сродна душа, но през тази година това едва ли ще бъде ваш приоритет – ще ви се иска да сте по-свободни, да пътувате повече и да се посветите на собственото си развитие, било то професионално, духовно или интелектуално. Нова тръпка е възможна най-вече през януари-февруари, а също и през декември, когато ще бъдете най-силно настроени за флиртове и забавления. Ако имате партньор/партньорка, бъдете внимателни с увлеченията, тъй като заради кратка авантюра може да рискувате нещо градено с години. Изобщо, през тази 2019-а ще спечелите, ако си давате повече време, за да опознаете хората, които навлизат в живота ви, вместо да решавате на мига, че сте срещнали сродна душа. Дори човекът наистина да е за вас, възможно е в крайна сметка да се стигне до разочарование, защото сте имали прекалено високи очаквания и сте го/я идеализирали.

Здраве

Онова, което може да навреди на здравето ви през тази година, е склонността да прекалявате – например с храна, с работа или с нещо друго. Не правете нещо повече от допустимото,  слагайте си граници. Дори да сте от хората, които се грижите за здравето си и спортувате, имайте предвид, че и с това може да се прекалява. Чудесно е, че спортът ви влече, но имайте предвид, че претоварването и нарушеният баланс също се отразяват негативно на тялото. Иначе ще имате много енергия, а позитивните преживявания и повишената работоспособност ще допринасят за доброто ви здраве през цялата година.

Качества на Стрелец
  • Елемент Огън
  • Характеристика Подвижен, двойствен
  • Планета Юпитер
  • Благоприятни партньорства Овен, Лъв, Стрелец
  • Неблагоприятни партньорства Скорпион, Рак
  • Щастливи числа 8
  • Ден Сряда
  • Сезон Есента
  • Цвят Наситено виолетово
  • Камък Тюркоаз, рубин, пурпурен аметист, гранат

Оферти

Още от хороскопи


Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти