Хороскопи
2020

През 2020 година ще има възможност да реализирате някои желания и намерения, които се родиха в ума ви през изминалите 365 дни. 2019-а беше за вас година на възможностите, което е чудесно, но при някои възможностите бяха в повече и се получи известно разпиляване. През 2020 г. предизвикателството пред вас ще бъде да разберете кои от всички идеи, желания и мечти, които имате, са наистина важни за вас и да се съсредоточите върху тяхното реализиране. Това може да е ваш приоритет – една цел, най-много целите да са две. Обаче не се нагърбвайте да преследвате повече, защото през тази година се очертава растежът да е по-бавен – това ще изисква да работите по-усилно. Ако сте по-целенасочени, ще успеете да постигнете желаното, дори на моменти може да се налага да спирате или да забавяте темпото. Ако се разпилявате обаче, усилията ви вероятно ще отидат напразно. Годината е много благоприятна за постигане на развитие в професионално отношение и за подобряване на финансовото ви положение – ще имате шанс за това, стига да се трудите усърдно и да използвате вродения си потенциал. Ако чувствате, че ви е нужно обучение, за да развиете някакво свое умение или за да достигнете по-високо ниво на компетентност в своята област, слушайте вътрешния си глас. Инвестициите в себе си и в собственото си развитие, които ще направите през тази година, ще ви се върнат, и то още в близко бъдеще. Това важи особено за по-младите представители на знака, които тепърва трупате професионален опит. По-улегналите, които вече имате на какво да стъпите и сте се доказали, може да очаквате материални награди за положените в миналото усилия – комфортен живот, а нищо чудно и някоя по-голяма материална придобивка.

Кариера и финанси

Дори да сте от хората, за които парите не са от чак такова значение, през тази година има вероятност да мислите доста често за пари. Ако сте имали финансови затруднения, сигурно ще получите шанс да се справите с тях и да сте по-спокойни. Възможно е да намерите нова работа, която е по-доходоносна, или да откриете допълнителен източник на приходи. Има обаче едно условие за добро финансово положение – отнасяйте се сериозно към тази сфера от живота си, работете и не харчете за щяло и нещяло. По-големите приходи през тази година ще са в резултат от таланта и труда ви, а няма да ги получите по някаква щастлива случайност. Притежавате ли някакви заложби, трудите ли се усърдно, тогава и късметът ще ви споходи. Вероятно още в първата четвърт на годината пред вас ще се отворят добрите възможности, към вас ще потекат приходи – тогава ще можете безпрепятствено да реализирате целите си. Ако искате да водите преговори за повишение или за по-висока заплата, направете го още през януари. Друг благодатен месец за това, а също и за покупко-продажби и уреждане на всякакви важни имотни и бизнесвъпроси ще е април. От средата на май до ноември във ваша полза ще е да действате по-кротко и да се съобразявате с обстоятелствата. Колкото и да сте ентусиазирани, ако усилията ви не дават желаните резултати, по-добре не насилвайте нещата. В този период може да стане особено належащо да разрешавате неуредени финансови въпроси. От ноември, и особено от декември ще може отново да продължите с пълна сила напред, за да се подготвите и да дадете старт на една нова силна година.

Любов и взаимоотношения

2020 няма да е година на силни страсти и романтични преживявания. Ако вече имате партньор/партньорка, връзката ви ще продължи по старому – едва ли в нея ще се наблюдават върхове или спадове. През пролетта е възможно да възникне проблем във взаимоотношенията ви – някакво различие, което ще трябва да преодолеете. Ако сте сами, едва ли ще започнете нова връзка точно през тази година, особено онези от вас, които наскоро сте били разочаровани в любовта. Ще предпочетете да се занимавате с други неща, например да печелите пари.

Здраве

За да сте в добра кондиция през 2020 г., важно условие е да не се напрягатe прекалено – както физически, така и умствено. Каквито и да са целите и амбициите ви, ако прекалите с натоварването в работата, само и само на всяка цена да постигнете своето, организмът ви може да започне да изпраща тревожни сигнали. Добър баланс ще постигнете, ако преценявате собствените възможности и не пренебрегвате потребностите на тялото си от почивка и храна. Гледайте на физическото си здраве като на важен ресурс, който ви е нужен, за да постигнете мечтите си във всяка една област. Грижете се за тялото си и ще стъпвате на стабилна основа, от която бихте могли да се оттласнете и да стигнете дотам докъдето искате.

Качества на Стрелец
  • Елемент Огън
  • Характеристика Подвижен, двойствен
  • Планета Юпитер
  • Благоприятни партньорства Овен, Лъв, Стрелец
  • Неблагоприятни партньорства Скорпион, Рак
  • Щастливи числа 8
  • Ден Сряда
  • Сезон Есента
  • Цвят Наситено виолетово
  • Камък Тюркоаз, рубин, пурпурен аметист, гранат

Ох на мама ohnamama.bg

Още от хороскопи


Магическата топка
Попитай Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти