Хороскопи

2023

През 2023 г. ще бъдете изпълнени с оптимизъм и ентусиазъм да действате и да осъществявате мечтите си. Ще искате да се впуснете в някакво ново приключение, а куражът ви ще бъде по-голям от когато и да било. Това е чудесно, защото запалената във вас искра наистина може да даде начало на нещо ново и вълнуващо. Ако сте от по-импулсивните представители на знака обаче, бъдете внимателни и премисляйте малко повече действията си – с нетърпението си и дори с прекаления си оптимизъм може да се впуснете в нещо, което е съмнително и в крайна сметка няма да ви донесе удовлетворение. Това важи най-вече за онези от вас, които са родени в периода 13-20.12., защото при вас рискът от измами (и самоизмами) е по-голям. Действайте, бъдете активни, но просто осмисляйте повече възникналите възможности и не се залъгвайте по красиви обещания и лъскави опаковки. Бъдете бдителни и за фалшиви учители и лъжепророци, които ви обещават лесно лечение или спасение – такова нещо няма, не се подвеждайте. Ако сте родени в периода 23-30.11., за вас годината ще бъде изпълнена с повече изпитания, но може да бъде и особено ползотворна, ако използвате тези препятствия като трамплин за учене и израстване. Животът ще ви покаже дали това, което правите, наистина отговаря на вашите заложби. Трудността за много представители на знака през тази година е, че ще трябва да слязат на земята и да се съобразят с някои ограничения, които не са им по вкуса.

Кариера и финанси

Въпреки някои трудности, забавяния и дори разочарования, през тази година можете да постигнете подобрение и развитие в работата. Това, което е добре да знаете обаче, е, че няма да стане просто ей така – ще трябва да полагате усилия и да бъдете малко по-прагматични, за да се докажете и утвърдите. Гледайте напред, проявете повече смелост и стартирайте новите начинания до юли, а след това забавете темпото и усъвършенствайте постигнатото. Във финансов план може да имате нужда от повече дисциплина, особено за родените в периода 23-30.11, а за периода 13-20.12. – да има приливи и отливи в паричните потоци. През януари на дневен ред ще бъде финансов или имотен казус. Ако имате грижи за пари, помислете как да оползотворите по-добре способностите си, за да изкарвате повече. През февруари, март и април се настройте на работна вълна – може да полагате повече усилия, но в крайна сметка те ще ви се отплатят. Може да започнете ново бизнес начинание или творчески проект. Около средата на март обаче не взимайте важни решения, защото има риск да се подведете и да сбъркате. През втората половина на април и в началото на май ще се наложи да изчакате малко повече, за да се наредят обстоятелствата във ваша полза. През юни посоката отново е напред – търсете възможности за разширяване и развитие и ги оползотворявайте. През юли и август бъдете разумни в харченето, особено ако по принцип сте с редки пръсти. От септември до края на годината се концентрийте върху онова, което вече сте постигнали, и по възможност отложете по-мащабните проекти за догодина. През декември ще имате много енергия и хъс за постижение, но ще бъдете и особено недоволни, ако нещата не се получават така бързо, както ви се иска. Бъдете по-пестеливи по празниците, за да нямате затруднения през януари.

Любов и взаимоотношения

Тази тема ще бъде на дневен ред в месеците от януари до март, когато може да ескалират скрити конфликти и неразбирателства. Вероятно ще провеждате някакви разговори по спорни въпроси. В случай че сте по-отстъпчиви, сега ще бъде във ваша полза да заявите позициите си по-ясно; ако обаче сте по-склонни да вярвате на себе си и да смятате, че вашето мнение е абсолютната истина, тогава е добре да развиете известна толерантност и да приемете чуждото мнение. Ако сте родени в периода 13-20.12., през годината ще имате склонност към подхранване на илюзии в любовта или просто ще изпитвате несигурност по отношение на партньора, а може би и на това както точно искате. За вас е полезно да сте по-бдителни за намеренията на околните, да не позволявате да ви използват и да се отдръпвате, когато усетите неискреност. По-напрегнат месец в любовен план е януари, до известна степен – и декември.

Здраве

За родените в периода 23-30.11. годината е по-натоварваща, така че отделяйте време за почивка и влагайте енергията си в онези начинания, които са важни и смислени за вас – а не във всичко, което ви дойде наум. Съхраняването на жизнената енергия при вас е превенция срещу здравословни проблеми. Ще го постигнете като се съобразявате с някои ограничения, които животът ви поставя, и поемете отговорност за собствените си задачи и проекти – чуждите оставете на другите. При родените в интервала 13-20.12. е възможна по-голяма разсеяност – бъдете внимателни при шофиране и при пресичане на улици. Тъй като възприемчивостта ви към енергията на околните ще бъде повишена, може да прихващате по-лесно лоша енергия и това да повлиява на тонуса ви. Така че стойте далеч от токсични хора и направете нещо, за да подсилите имунитета си.

Качества на Стрелец
  • Елемент Огън
  • Характеристика Подвижен, двойствен
  • Планета Юпитер
  • Благоприятни партньорства Овен, Лъв, Стрелец
  • Неблагоприятни партньорства Скорпион, Рак
  • Щастливи числа 8
  • Ден Сряда
  • Сезон Есента
  • Цвят Наситено виолетово
  • Камък Тюркоаз, рубин, пурпурен аметист, гранат

Още от хороскопи


Магическата топка
Попитай Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти