Годишен хороскоп за 2017: Везни

Годишен хороскоп за 2017: Везни
Снимка: Thinkstock

Йоана Йорданова

2017-а може да се окаже една от най-изобилните години за вас, тъй като ще получите шанс да се впуснете в нови начинания, както и да подобрите и усъвършенствате онова, което вече сте създали в личен и в професионален план. Има обаче едно условие, с което ще трябва да се съобразите – през идните месеци конфликти ще съпътстват израстването и развитието ви. Това определено ще ви изправи пред предизвикателства, защото повечето от вас не обичат конфронтацията.

И все пак, ако искате да вървите напред и да следвате вътрешния си глас, ще се налага да противодействате на някои хора в обкръжението си, а в някои случаи – да се конфронтирате и със самите себе си. Компромис ще бъде необходим, но той не бива да бъде прекален и за сметка на основни ваши ценности и убеждения. За да се възползвате максимално от позитивните звездни влияния през 2017 година, вярвайте повече в себе си и не се страхувайте да се впускате в приключения.

Всякакви начинания, свързани с учене, развитие, усъвършенстване, пътуване и разширяване на кръгозора, ще получат подкрепа и ще успеете да ги осъществите, и то без да полагате кой знае какви усилия. Възможностите ще идват при вас изненадващо и в някои случаи ще ви сварват неподготвени, но това не бива да ви притеснява – щом съдбата ги открива пред вас, значи сте готови да ги посрещнете и е добре да се възползвате от тях.

Каквото и да открие пред вас животът в личен и в служебен план, то ще ви тласка към промени – и вътрешни, и на външните обстоятелства, ще ви подтикне да развиете и да използвате характерната за вашия знак дарба – способността да изграждате трайни връзки и партньорства и да решавате проблемите със средствата на дипломацията.

Още за това какво предстои на зодиакалния знак Везни през 2017 в аспектите кариера и финанси, любов и семейство и здраве - вижте ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти