Годишен хороскоп за 2017: Рак

Годишен хороскоп за 2017: Рак
Снимка: Thinkstock

Йоана Йорданова

2017-а ще бъде още една година на промени за вас. Ако вие не сте достатъчни дейни и не ги осъществите, нищо чудно някой или нещо отвън да ги предизвика и да ви провокира да направите някакъв избор. Бъдете готови, че ще има събития и обстоятелства, които ще ви накарат да излезете от привичния за вас начин на живот.

Макар че повечето от вас трудно се разделяте със сигурното, опитайте се да гледате позитивно на промените и да се адаптирате към тях. Възможно е да бъдете изправени пред някаква дилема – например пред вас да се открие възможност за развитие, но за да се възползвате от нея, ще трябва да направите компромис със семейния си живот, или обратното – да изберете семейството пред кариерата.

Изобщо през тази година темата за баланса между личните и служебните ангажименти ще ви занимава активно и, за да го постигнете, ще трябва да откриете онзи вариант, който е най-добър за вас. Може да очаквате благоприятни събития в домашната област, свързани с подобрение и разширяване – например да си купите имот, да се преместите в по-просторно жилище или да направите голям ремонт.

В по-общ план не е изключено семейството ви да се увеличи с още един член. Добре е да знаете, че каквито и промени да се случват, те ще бъдат внезапни и нищо чудно да ви сварят някак неподготвени.

Що се отнася до взаимоотношенията с околните, във ваша полза ще бъде, ако през тази година се опитвате да давате повече свобода на близките си и да не държите на всяка цена да бъдат около вас. Ако те имат нужда да правят неща, в които вие не участвате, не страдайте, а го приемете като възможност да обърнете внимание на себе си и на собствените си интереси. Започнете ли да ревнувате и да контролирате близките си, ще станете досадни и ще ги отблъснете.

Още за това какво предстои на зодиакалния знак Рак през 2017 в аспектите кариера и финанси, любов и семейство и здраве - вижте ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти