Хороскопи
2020

Както през 2019-а, така и през 2020 година може да имате усещането, че носите тежък товар и все трябва да се грижите за някого или за нещо. Разбираемо е, че проблемите на близките ви хора ви засягат и проявявате съпричастност, но не забравяйте все пак да се замислите и за себе си. Ако през тази година не полагате повече грижи за себе си, не само че няма да имате сили да сте полезни на хората около вас, но и нищо чудно да се почувствате психически изморени. Ключът да се справите успешно с някои предизвикателства през годината е да се захванете по-сериозно със своите собствени проблеми и да не вършите чуждата работа – било то на колеги, на роднини, и дори на децата си. Както през миналата година, и през тази може да усещате липсата на подкрепа в някои ситуации – да искате някой да ви удари едно рамо, но да няма кой. Това е знак, че вие сами трябва да се справяте с всяко предизвикателство, защото само така ще израснете и ще докажете на себе си на какво сте способни. Така както не добре е да поемате чуждата работа, няма да е хубаво и да прехвърляте своите отговорности на други. Посланието на 2020 г. към вас е: справете се сами с някои стари проблеми. Може да е с нещо, което сте отлагали да разрешите доста дълго време, но следва да положите усилия и търпеливо да изчакате резултата. Тръгнете ли по този път, има вероятност да дойде и подкрепата. Дори да ви се струва, че някой друг е „виновен”, че грижите ви идват отвън, търсете своята роля, какъв е урокът за вас: така по-лесно ще разрешите всяка ситуация.

Кариера и финанси

През 2020 г. в делови план при вас основният акцент ще пада върху взаимоотношенията и партньорствата. Може да прекратите контакти или взаимоотношения, които вече са изчерпани, но и да затвърдите онези връзки, които ви служат и ви помагат. Възможно е също да сключите нови делови партньорства, които да подпомогнат развитието ви или – ако имате бизнес – да допринесат да получавате по-големи приходи. Освен че ще преосмислите някои взаимоотношения, годината е проверка за вас – да разберете дали самите вие сте способни да си сътрудничите с другите хора и да работите в екип. Януари ще е може би най-успешният месец, що се отнася до работата и реализацията на професионални цели – бъдете дейни, целенасочени и планирайте какво да осъществите през годината. През февруари и март е възможно отношенията ви с колеги, шефове и делови партньори да станат по-напрегнати, но ще се случи, само ако при тези контакти по принцип съществува напрежение. От това няма да ви стане особено приятно, но пък е предпоставка да започнете да преценявате реално ситуациите, да изяснявате спорните въпроси. А може би е знак, че трябва да защитавате своите позиции по-категорично. Ако сте от хората, които позволявате да ви товарят с много задачи и си мълчите, периодът е критичен и във ваша полза ще е да очертаете някои граници. От средата на май до средата на юли комуникацията ще е затруднена, така че бъдете по-внимателни. През лятото и есента може да ви се струва, че зацикляте и не успявате да се справите с някои предизвикателства. Бъдете спокойни и изчакайте – към края на годината нещата ще се раздвижат и ще си отдъхнете.

Любов и взаимоотношения

2020 г. ще бъде особено значима за вас в тази сфера, защото и доброто, и не толкова приятното ще дойде от партньор/партньорка, родител, дете, брат/сестра, приятел. Ще има възможност да изясните въпроси, които дълго време не са били решавани, да споделяте мисли, чувства и идеи, да преосмислите подхода си при общуването с другите хора. Не бягайте от трудностите и от конфликтите – те са шанс да разберете кое не е наред във връзките ви, каква е вашата роля. И да подобрите комуникацията – ако, разбира се, и другият човек има желание за това. Възможно е да изригнат емоции, които сте таили дълго време; или партньорът/партньорката ви да споделя съкровени неща, които досега е премълчавал/а. Възможно е също да ви обземат страхове. В този случай бъдете внимателни, защото нищо чудно да станете по-подозрителни или ревниви, опитващи се да налагате контрол. Не падайте в този капан – ако нещо ви тревожи, обсъдете го с другия човек и разберете истината. През пролетта има вероятност в живота ви да се върне човек, с когото сте били близки преди, може и да ви обземат притеснения, които сте си мислели, че са отшумели. Това не е знак, че миналото се повтаря, а подтик от звездите да решите нещо нерешено или да се изправите срещу страховете си.

Здраве

През 2020 г. във ваша полза ще е да ограничите натоварването, като се концентрирате върху важните за вас неща. Не позволявайте да ви натоварват с повече задачи, отколкото можете да свършите, не се нагърбвайте с проблемите на околните – в противен случай здравето ви може да пострада. Тъй като през тази година е твърде вероятно да излязат наяве последствията от минали действия, от начина ви на мислене и от стила ви на живот, преценете дали резултатите ви удовлетворяват. Ако тялото ви започне да дава сигнали, това може да е знак, че сте се натоварили прекалено – най-вече психически, или че отлагате решаването на даден проблем. Мислете по-често за приятни неща, грижете се за себе си и въведете ред в делата си – така ще намалите рисковете, ще бъдете и по-спокойни, и по-здрави.

Качества на Рак
  • Елемент Вода
  • Характеристика Кардинален, женски, отрицателен
  • Планета Луна
  • Благоприятни партньорства Риби, Скорпион
  • Неблагоприятни партньорства Овен, Дева, Козирог, Везни, Телец
  • Щастливи числа 2, 7
  • Ден Понеделник
  • Сезон Лятото
  • Цвят Сребристо и пастелни тонове
  • Камък Кристал

Ох на мама ohnamama.bg

Още от хороскопи


Магическата топка
Попитай Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти