Хороскопи

2023

2023 г. ще бъде доста спокойна за вас, с възможности за подобрение на постигнатото и развитие – най-вече професионално. Няма да изпитвате кой знае какъв стрес, както е било в други години, защото промените ще се случват някак с ваше участие и ще ги приемате като нещо положително и необходимо. Астрологичните влияния ви дават шанс да внесете нещо ново в живота си по един хармоничен начин. В същото време ще работите лека-полека, ще постигнете стабилност и ще налеете здрави основи, върху които да градите в бъдеще. Старото, което ви осигурява сигурност, и новото, което ви дава свеж полъх и ентусиазъм, някак ще се допълват и ще се чувствате спокойни. През месеците до май включително се оглеждайте за нови възможности за реализиране на вашите амбиции, но за да се възползвате от периода, трябва наистина да сте ориентирани към растеж, а не да стоите на едно място. Ако гледате само комфорта и сигурността, може да видите как друг се изкачва нагоре и това да ви изпълни със самосъжаление. Годината е по-сложна и по-напрегната за вас, ако сте родени в дните 19-22.07. В този случай е възможно да преживеете по-големи обрати, които да доведат до навлизане в нов житейски етап. Може някой – партньор, работодател или друг човек, да ви подтикне да оставите нещо старо, което ви дърпа назад. Тази промяна никак няма да бъде лесна за вас, но да продължавате по стария начин би било доста болезнено.

Кариера и финанси

През 2023 г. ще имате добри възможности за кариерно израстване, ако обаче наистина го искате и хванете вълната. „Напред и нагоре” – следвайки това мото, ще издърпате сами себе си и ще станете по-добри, което може да доведе и до по-голяма финансова сигурност. Особено благодатна е годината в професионален план за родените в периода 22-29.06. Между януари-май може да запишете и обучение, ако усещате, че имате нужда и ще ви бъде полезно. Не влизайте в интриги на работното място и не говорете зад гърба на колеги, дори средата да е такава – това няма да ви донесе нищо добро. Ако искате нова работа, през 2023 г. можете да поемете инициативата и да действате. Ако искате нов дом или да направите ремонт, през есента ще има развитие. По-активната част от годината при вас започва от март нататък, така че използвайте първите два месеца за довършване, обмисляне на бъдещи планове и дори малко почивка. Март и април са силни месеци, така че бъдете по-смели, по-активни и осъществявайте желанията си – ще имате нужната енергия. Май и юни са благодатни месеци за финансите ви – може да имате добри приходи, както и възможност да придобиете нещо ценно – например собственост. Въведете ред във финансовите ви взаимоотношения, защото ако не го направите, след средата на юли и през август нещата може да забуксуват и затрудненията да се проточат. Благоприятен месец за изяви и творчески начинания е ноември, а през декември по-добре не се натоварвайте с прекалено много задачи, особено ако друг ви ги налага – има риск да не успеете да ги свършите.

Любов и взаимоотношения

За доста представители на знака 2023 г. продължава тенденцията към изчистване на взаимоотношенията, включително партньорските. Ето защо съветът към вас е да не замитате противоречията под килима и да смятате, че всичко ще се оправи от само себе си. Ако нещата не вървят, отговорността е и на двете страни – обвиненията или затварянето в себе си няма да оправи нищо, само ще стане по-зле. Подходите ли зряло и отговорно обаче, с готовност да направите чисто практични промени там, където е необходимо, може да излезете от неприятната ситуация и да продължите напред. Някои връзки може да приключат през тази година, ако няма шанс за промяна и проблемите са набъбнали до крайност. Новосъздадените взаимоотношения имат шанс да се развият и да станат по-стабилни. По-напрегнат месец в любовен план е октомври, когато емоциите ще бъдат доста силни и неконтролируеми. Като цяло обаче през годината сте под влияние на позитивни влияния, така че независимо дали искате да приключите връзка, или положите усилия да укрепите сегашната, ще получите подкрепа и може да постигнете желания резултат.

Здраве

През тази година по-уязвимо е здравето на родените в интервала 19-22.07. заради безпокойствата, които може да изпитвате, и промените, които се случват при вас. Следете кръвното си налягане и си направете прегледи на сърцето. Не се опитвайте да контролирате хората около вас, защото това ще ви докара допълнителен стрес. Отпуснете се и вярвайте малко повече – и на близките си, и на живота. Положете усилия, за да се откажете от вреден навик – точно сега не ви трябват допълнителни токсини. За останалите представители на знака годината е благоприятна и по отношение на здравето, така че грижете се за себе си – така ще бъдете по-стабилни в по-стресови бъдещи периоди.

Качества на Рак
  • Елемент Вода
  • Характеристика Кардинален, женски, отрицателен
  • Планета Луна
  • Благоприятни партньорства Риби, Скорпион
  • Неблагоприятни партньорства Овен, Дева, Козирог, Везни, Телец
  • Щастливи числа 2, 7
  • Ден Понеделник
  • Сезон Лятото
  • Цвят Сребристо и пастелни тонове
  • Камък Кристал

Още от хороскопи


Магическата топка
Попитай Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти