Хороскопи
2019

През 2019 година събитията ще ви подтикнат да прецените какво е действителното положение на нещата във всяка една сфера от живота ви, да финализирате недовършени дела и да затворите някаква страница. Понякога сблъсъкът с реалността не е много приятен за нас, защото хората имаме навика да си фантазираме; или пък, дори когато постигнем някакво желание, да се разочароваме, защото реалността се разминава с големите ни очаквания. Е, да, но именно реалността ни показва какво сме сътворили, дали целите ни са правилни и ни учи да се справяме с живота какъвто е – точно това ще се случи и през 2019-а при вас. Ако нещо се разруши или приключи, то няма да е понеже звездите ви саботират, а защото му е дошло времето. Ако нещо се съгради, то няма да е резултат от щастлива случайност, а защото в продължение на много време сте работили усърдно. Предизвикателството за вас през 2019 г. ще дойде от осъзнаването, че за някои неща ще трябва да се погрижите сами, а не да стоите и да чакате някой друг да свърши вашата работа или положението да се оправи от само себе си. Приемете ли това и захванете ли се усърдно със задачите във всяка една сфера от живота си, ще разберете, че можете повече, отколкото сте си представяли. Основната тема, с която ще бъде ангажирано вниманието ви, е за взаимоотношенията с важни за вас хора – основно партньор/партньорка, но също родители, деца, роднини, началници, и дори колеги. Някои неработещи връзки може да приключат, други, които имат потенциал за развитие – да се заздравят, а в трети да настъпи някаква смяна в ролите и ангажиментите. През тази година е препоръчително да се вглеждате повече в себе си, да си давате сметка за това от какво имате нужда и да търсите начини да си го осигурите. Дори нещата да не се случват както ви се иска, не изпадайте задълго в самосъжаление и не тъгувайте – пред вас ще се открият възможности да достигнете зрелост и да станете по-отговорни.

Кариера и финанси

През 2019 г. ще имате доста работа за вършене. Ето защо е потребно добре да организирате изпълнението на задачите си и да преценявате кое е важно и трябва да се свърши и кое бихте могли да отложите. Определянето на приоритети ще ви помогне да се справите с предизвикателствата на работното ви място. През януари може да се почувствате подценени или недоволни от отношението на шефа ви към вас или пък някаква реорганизация в службата да не ви хареса. Февруари ще е по-спокоен месец, през който ще мислите по-трезво, така че най-добре тогава взимайте важните решения. В началото на април може успешно да положите ново начало – ако ще си търсите нова работа или искате да направите промяна, действайте тогава. Освен всичко друго, ще наберете и по-голяма смелост. Тази тенденция ще се запази също през май и юни, така че този период ще е подходящ за действие. Не очаквайте обаче да бъде много лесно: ще трябва да сте силно мотивирани да преодолявате пречки – както външни, така и вътре във вас. През юни и юли може да имате усещането, че нещата все не се получават, така че ще трябва да се заредите с търпение. В началото на юли обаче може и да настъпи моментът да започнете нещо ново – дори начинанието да не тръгне бързо, стига да не се откажете, с течение на времето ще постигнете успех. През август и септември се очаква да имате по-добри финансови приходи и ще успеете да финализирате започнати дела, свързани със сделки и покупко-продажби. Ако имате собствен бизнес или трябва да водите преговори, ще постигате чудесни резултати. През ноември на дневен ред отново ще излязат финансови въпроси, които ще решите успешно, ако не бързате и си дадете малко повече време да анализирате ситуацията.

Любов и семейство

2019 е година на изясняване на отношенията с важните личности в живота ви – партньор/партньорка, деца, родители и роднини. На моменти може да ви е малко трудно да постигнете разбирателство с някого от тези хора, но имайте предвид, че ще намерите път, ако държите на човека и любовта ви е взаимна. Разрешавайте заедно проблемите, подобрете комуникацията и не се страхувайте да показвате какво изпитвате – разбира се, по подходящ начин и без да нападате другия. Ако положите усилия и сте търпеливи, ще преминете през трудностите, и дори ще заздравите връзката си. Тъй като периодът е особено благодатен за обвързване, много представители на знака ще сключите брак през тази година или ще заживеете под един покрив с любимия човек. Що се отнася до отношенията с близки и по-далечни роднини, проблеми може да се появят най-вече там, където винаги ги е имало, но са били замитани под килима. Възможно е да се отворят стари рани, да се изправите срещу миналото и ще трябва да простите. Подхождайте към ситуацията като вече възрастен човек, а не като обидено дете.

Здраве

През 2019 г. е препоръчително да полагате повече грижи за здравето си – и то не само за физическото, но и за емоционалното. Не допускайте да се стига до преумора, не се подлагайте на прекален стрес, защото това ще създаде риск за здравето ви. Най-добре е още от януари да започнете с превенцията, което най-вече значи да се грижите повече за себе си, а не само за околните. Усетите ли, че сте прекалено натоварени или ви обземе лошо настроение, отделете малко време за себе си и го запълнете с нещо, което ви действа отпускащо. Няма значение с какво точно, това е строго индивидуално – нека просто се усещате заредени с положителни емоции. През юни ще е особено потребно да освобождавате натрупаното напрежение, защото заради потиснатите гняв и недоволство може да се стигне до „случайни” инциденти.

Качества на Рак
  • Елемент Вода
  • Характеристика Кардинален, женски, отрицателен
  • Планета Луна
  • Благоприятни партньорства Риби, Скорпион
  • Неблагоприятни партньорства Овен, Дева, Козирог, Везни, Телец
  • Щастливи числа 2, 7
  • Ден Понеделник
  • Сезон Лятото
  • Цвят Сребристо и пастелни тонове
  • Камък Кристал

Оферти

Още от хороскопи


Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти