Хороскопи
2021

През 2021 няма да се изправяте пред кой знае какви предизвикателства, които да ви създават стрес. Това, което би могло да се окаже пречка, е вашата склонност да се обръщате назад и да подхранвате у себе си чувства, които само ви вредят. Звездните влияния през тази година ще ви подтикват да погледнете напред – към бъдещето, към възможностите за по-добър живот, които ви се дават. Също и да разберете, че всяко едно ваше преживяване има смисъл и е свързано с останалите, а не е просто добро или лошо. Ако си изградите тази нагласа, ще ви бъде много по-лесно и животът ви ще тръгне напред. За целта обаче трябва да оставите миналото зад гърба си с всички проблеми, обиди и несправедливости, които може да сте изпитали. Не затъвайте задълго в съжаление за нещо – опитайте да видите възможността за подобрение, която ви носи промяната. Имайте предвид, че т.нар. пречки или проблеми през тази година са просто подтик да осъзнаете някакъв свой страх и да се изправите срещу него. Успеете ли да го надмогнете и да осъзнаете, че сте по-силни, отколкото си мислите, ще пожънете успех. Всичко, за което мечтаете, е отвъд страховете ви – напомняйте си често тази максима и действайте в съответствие с нея. Така, преодолявайки тревожността си стъпка по стъпка, ще докажете на самите себе си, че сте способни, а в резултат ще бъдете по-високо оценени и от другите.

Кариера и финанси

Ключът за успех в професионалните дела е през 2021 г. да намерите добри партньори и да обедините ресурсите си с тях. Недейте да работите сами и да поемате цялото бреме върху себе си; но и не очаквайте някой да се грижи за вас, а вие да не правите нищо. Разберете какво знаете и можете, в какво сте силни, и после обединете сили с хора, с които сте на една вълна. Общите начинания, в които всеки дава от себе си, ще бъдат подкрепени през тази година. Същото важи и за финансите ви – печеливши ще бъдат онези бизнеси, проекти и инициативи, в които печелят всички участници. Темата за финансите ще стои на дневен ред доста често през годината. Ако решите да теглите заем или кредит, бъдете внимателни. Периодът няма да е неблагоприятен и е твърде възможно събитията да се стекат във ваша полза, но е потребно да влагате парите разумно – с цел и стратегия, да ги използвате по предназначение. Ако харчите с лека ръка, в бъдеще може да имате финансови затруднения. Не влизайте в излишни задължения, ако парите наистина не ви необходими. По възможност изплатете стари дългове – ще ви падне и товар от душата. Подходящ месец за уреждане на финансови въпроси е януари. През февруари по-добре не рискувайте да подписвате договори и внимавайте в какви начинания влагате парите си. След 12 април ще е удачно да правите нововъведения или по-значими промени на работното място, включително да си търсите нова работа. Май ще е силен месец за вас в служебно отношение, а през август ще имате добри финансови постъпления.

Любов и взаимоотношения

2021-ва ще бъде спокойна година за обвързаните представители на знака, които имате добра комуникация и приятелски отношения с партньорите си. Ако с човека до вас общувате активно, споделяте не само приятните неща, но и проблемите, и най-важното – решавате ги, тогава годината ще премине чудесно за вас. Ако обаче в отношенията ви има скрито-покрито – тайни, потиснати емоции, тогава има вероятност напрежението да нараства. Освен това съществува опасност страховете ви да ви изиграят лоша шега и да ви вкарват във „филми”. Не позволявайте това да се случва – събуждането на някакъв страх е подтик да работите за преодоляването му, а не да воювате с човека до себе си. За необвързаните 2021 година няма да е най-предразполагащата за нова любов, но през юни може да се появи шанс да срещнете човек, който да ви развълнува.

Здраве

Тревожността и силните емоции, които може да изпитвате в резултат от промените през тази година, може да се превърнат в риск и за здравето ви. За да намалите този риск, старайте да имате повече доверие в живота. Съпротивата ви да приемете нещата каквито са ще ви стресира допълнително – няма смисъл да си го причинявате. Другото, което е добре да имате предвид, е, че тревогите за здравето ви през тази година може да са преувеличени, т.е. не толкова да имате реални проблеми, колкото да се притеснявате, че биха могли да се появят.

Качества на Рак
  • Елемент Вода
  • Характеристика Кардинален, женски, отрицателен
  • Планета Луна
  • Благоприятни партньорства Риби, Скорпион
  • Неблагоприятни партньорства Овен, Дева, Козирог, Везни, Телец
  • Щастливи числа 2, 7
  • Ден Понеделник
  • Сезон Лятото
  • Цвят Сребристо и пастелни тонове
  • Камък Кристал

Ох на мама ohnamama.bg

Още от хороскопи


Магическата топка
Попитай Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти