Годишен хороскоп за 2017: Дева

Годишен хороскоп за 2017: Дева
Снимка: Thinkstock

Йоана Йорданова

След динамичната 2016-а, която за много от вас беше изпълнена с нови възможности, но и с колебания и трудности, и през 2017 година ще трябва да се примирявате с известна несигурност. Някаква ситуация в личния или в професионалния ви живот ще ви смущава или безпокои, ще търсите решение, но за съжаление има голяма вероятност то да ви убягва и да се лутате насам-натам. Колкото и да мислите и да анализирате, едва ли ще виждате нещата отчетливо, а не е типично за вас да ви липсва яснота.

Това допълнително ще ви притеснява – днес ще си мислите едно, а утре – друго. Може би ще бъде по-добре, ако престанете да анализирате, да търсите решения и да се опитвате да въвеждате ред във всичко. За вас ще бъде предизвикателство, но по-добре е да се пуснете по течението и да видите докъде ще ви отведе. Ако не сте сигурни как да постъпите, не правете нищо – действайте, когато вътрешният ви глас ви казва, че сте на прав път. Добрата новина е, че колебанията ще ви съпътстват по-скоро през първата половина на годината.

През 2017 година внимавайте да не попаднете под негативно влияние. Вариантите за това са различни – например, да започнете да злоупотребявате с алкохол или вредни вещества, да подхранвате напразни илюзии в любовта или да се натоварите с прекалено много отговорности, само и само да се покажете добри и да не затрудните друг човек.

Чудесно е, че искате да помагате и да доказвате как бихте могли да се справите с всичко, но нека това не бъде за ваша сметка – усетите ли, че някой волно или неволно се възползва от вас, очертайте граници помежду ви. Поддържането на баланс между това, което давате, и онова, което получавате в замяна, ще бъде основна тема за вас както в личния, така и в професионалния ви живот.

Още за това какво предстои на зодиакалния знак Дева през 2017 в аспектите кариера и финанси, любов и семейство и здраве - вижте ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти