Наградите BRIT: Хю Джакман и Пинк откраднаха шоуто, а Бионсе и Джей Зи короноваха Меган Маркъл

БРИТ
Снимка: Getty

Британските музикални награди бяха раздадени снощи в залата 02 Arena в Лондон за 39-ти път, за да отличат най-добрите в музикалната индустрия на Острова и по света.

Церемонията откри актьора Хю Джакман, който изпълни песента “The Greatest Show” от филма „Най-великия шоумен“ в компанията на танцьори, акробати и гълтачи на огън. Мнозина определиха откриването на тазгодишната церемония като най-доброто в историята на наградите Brit.

БРИТ
Снимка: Getty

Заради успеха на мюзикъла от 2017 г. саундтракът му беше преиздаден с кавъри на звезди като Пинк и Кели Кларксън миналата година, а Хю Джакман, който изпълнява главната роля в лентата, тръгва на концертно турне през 2019 г.

Друг запомнящ се момент от вечерта беше шоуто на Пинк. Певицата изпълни някои от най-големите си хитове и завърши с изпълнение на новия си сингъл “Walk Me Home” от предстоящия ѝ албум. Същата вечер изпълнителката получи наградата за цялостен музикален принос през 20-годишната си кариера.

БРИТ
Снимка: Getty

Сред големите победители на вечерта беше британската рок група The 1975, която победи в категориите Най-добра британска група и Британски албум на годината за "A Brief Inquiry into Online Relationships". Дуа Липа и шотландския диджей Калвин Харис спечелиха наградата за британски сингъл за летния си хит “One Kiss”, а Ариана Гранде и Дрейк бяха обявени за най-добра международна соло изпълнителка и международен соло изпълнител.

БРИТ
Снимка: Getty

Бионсе и Джей Зи, които победиха в категорията за Международна група, благодариха за наградата с няколко публикации в Instagram. В тях двамата позират до картина на Меган Маркъл в рамка, на която херцогинята е нарисувана с корона. Кадрите са препратка към видеото им към “Apeshit”, снимано в Лувъра, в което те стоят пред Мона Лиза.

В една от публикациите пише: „В чест на Месеца на историята на чернокожите се покланяме пред една наша Мона с повече меланин. Поздравления за бременноста! Пожелаваме ти много радост“.

Оказва се, че портретът е дело на илюстратора Тим О'Брайън и е използван за корица на лятното издание на списание “The Key”.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти