Работеща, небрежна и сияйна: Кейт Мидълтън посети първия си ангажимент след раждането

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Херцогинята на Кеймбридж се завърна към официалните си служебни задължения след 6-месечното си майчинство.

Днес следобяд Кейт Мидълтън посети училище в Падингтън, Лондон, което позволява на децата, живеещи в града, да научат повече за горите и природата. Там тя прекара време с деца, които взеха участие в различни дейности навън.

Предвид по-лежерния тон на събитието, херцогинята носеше кафеви дънки, сив пуловер, зелено спортно яке и ботушите си Penelope Chilvers, които ползва от години, а косата ѝ беше свободно пусната. Кейт Мидълтън беше във видимо добро настроение и форма, като изглеждаше развълнувана да бъде обратно на работа.

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Херцогинята, която е ангажирана по проблемите на психическото здраве, успя да види положителния ефект, който горското училище има върху детското физическо и емоционално здраве.

След раждането на принц Луи през април тази година Кейт Мидълтън се появи на още важни събития като сватбата на принц Хари и Меган Маркъл и празненството по случай рождения ден на кралица Елизабет Втора. Днешното ѝ посещение обаче бележи нейното официално завръщане към работните ангажименти на херцогиня.

Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Вижте още снимки от събитието в нашата галерия >>>

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти