5 тоалета в един ден? Блейк Лайвли го може!

Блейк Лайвли
Снимка: Getty

Премиерата на новия ѝ филм „Лесна услуга“ се превърна в повод за Блейк Лайвли да се появи в не 2 или 3, а цели 5 различни облекла в понеделник – ето това се казва добро начало на седмицата!

В рамките на деня актрисата трябваше да покрие зает график от общо пет събития, свързани с премиерното заглавие, за които гадеробът ѝ беше подготвен със също толкова на брой костюми. Блейк беше първо видяна в тъмносин костюм Gucci с флорални мотиви, комбиниран с лилава блуза и сако от велур в същия цвят.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Y con mucho estilo #blakelively #trends #nyc

A post shared by Reforma Moda! (@modareforma) on

След него дойде ред на colour-block съчетание: сако в два цвята, синьо поло под него и зелени панталони Schiaparelli. Тоалетът беше завършен с бели обувки Santoni, а сякаш визията не е достатъчно шик, за да добави Лайвли и бастунче в ръка!

Денди нотките продължиха с джобен часовник, подаващ се от тоалет №3: ретро костюм в Bottega Veneta, допълнен от мокасини в черно и бяло.

Същият аксесоар се появи още веднъж, този път в комбинация с дънков костюм Wolk Morais от три части, които бяха комбинирани с небрежни боти.

Денят завърши с нюйоркската премиера на „Лесна услуга“, за която Блейк Лайвли се появи със стилно черно съчетание Givenchy: панталони, сако с шлейф и подплата с брокат, който можеше да бъде забелязан и върху полупрозрачното ѝ поло и обувки Christian Louboutin. Те се оказаха лично притежание на актрисата, което тя ползва от 10 години.

Блейк Лайвли
Снимка: Getty

За избора на облекла в деня на премиерата изглежда, че Блейк се е вдъхновила от стила на своята изискана и загадъчна героиня Емили. Дали наистина е така, ще се убедим от този петък нататък, когато нямаме търпение да гледаме „Лесна услуга“!

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти