И принцовете ходят на училище: Джордж го очаква балет, хор и повече домашни

принц Джордж
Снимка: Getty

Седмица преди връщането му в класната стая списание “Hello!” представя новите занимания на малкия принц в едно от най-скъпите частни училища - „Томас Батерсий“, където се обучават деца между 4 и 13-годишна възраст.

Учебното заведение акцентира силно върху изкуствата, спорта и дейности на открито, затова не е изненада, че принц Джордж ще се сдобие с повече задължения тази година. Сред тях е задължителен балет, хор и повече домашни.

В първият ден кралският представител ще трябва да се запознае с учителката си, както и да се настани в новата си класна стая. Някои неща обаче ще си останат същите – училищната му униформа, неговите съученици и приятели.

През новата година принцът ще изучава наука, история и география, както и математика, английски и физическо възпитание. Той ще има и повече домашни, като всяка вечер ще трябва да чете по 10 минути.

Принц Джордж ще се учи и да рисува с ръка и пише писма. В учебната програма ще бъде включено изучаването на дните на седмицата, месеците от годината, числата до 20, техните имена и адреси, както и името и адреса на училището.

Някои от уроците му по наука ще обхващат растения, животни и сезонните промени. Принц Джордж ще има и религиозно учение. Той ще ходи и на хор, балет и плуване. По-голямото дете на Кейт и Уилям ще продължи с изучаването на френския, а към уроците му ще има и такива за личностно, социално, здравно и гражданско образование.

При тази натоварена програма не но остава друго, освен да пожелаем на принц Джордж успешно справяне с всички занимания и отлични оценки!

принц Джордж
Снимка: Getty

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти