Попечителската борба на Бранджелина продължава, но Пит е „отвратен“

Брад Пит и Аджелина Джоли
Снимка: Getty

Брад Пит и Аджелина Джоли продължават с процеса по постигане на съгласие за попечителството над децата си при развода. Въпреки стигането до временно споразумение, преговорите продължават, съобщава уеб сайтът E!News, базирайки се на информация от свой източник.

Съдебните документи показват, че двойката е трябвало да се яви в съда на 21 август, но изслушването е отложено, тъй като не е необходимо, предвид постигнатото споразумение. Друг източник на изданието твърди, че адвокатите на Джоли и Пит са се срещали през последните няколко месеца, а постигането на съгласие е било „доста времеемко“.

Самият Брад Пит също не е доволен от събитията, но не само заради сложната процедура, а най-вече публичното внимание. Източник на сайта Entertainment Tonight твърди, че актьорът е „отвратен“ от бившата си половинка и нейните адвокати, които са допуснали борбата за попечителство да стане обществено достояние.

„Той иска споразумението да се извърши извън прожекторите и смята, че не е справедливо спрямо децата. Натъжен е, че се налага децата да бъдат част от това.“

Същият източник твърди, че въпреки временното съгласие, това е само началото на процеса по развода, чиито условия тепърва предстои да бъдат уточнявани.

Брад Пит и Аджелина Джоли
Снимка: Getty

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти