Мила Кунис се чувства виновна пред Маколи Кълкин

Мила Кунис
Снимка: Getty

Преди Мила Кунис да превърне приятелството си с Аштън Кътчър в нещо повече, актрисата има връзка с Маколи Кълкин, която продължава цели 8 години.

Двамата се разделят в началото на 2011 г., а седем години по-късно Кунис признава, че вината за края на връзката им е нейна.

В интервю за подкаста на актьора Дакс Шепърд тази седмица украинката сподели, че е взимала лоши решения, които са довели до „ужасна раздяла“: „Аз прецаках нещата. През 20-те си години бях задник и си го признавам. Отне ми доста време да го осъзная и приема.“

34-годишната актриса обяснява още, че в периода след раздялата е имала нужда от време за преосмисляне на стореното и връщане към себе си.

Между Мила Кунис и Макколи Кълкин в момента няма лоши чувства, или поне така смята актрисата, доколкото има информация от общи приятели. В момента актьорът, когото завинаги ще помним от „Сам вкъщи“, излиза със своя колежка – актрисата Бренда Сонг, а Кунис е щастливо омъжена за Аштън Къчър.

Преди да продължат като двойка, двамата участват в сериала „Шоуто на 70-те“, но тогава не всички за развълнувани от събирането на героите извън снимачната площадка. В същото интервю Кунис разказва за реакцията на майка си, когато актрисата ѝ споделя, че излиза с Аштън Къчър.

„Тя буквално ми каза на руски: „Затваряй си устата!“

 

A post shared by Mila Kunis (@kunismilax) on

Актрисата смята, че отношението идва заради изписаното в пресата по повод раздялата на Къчър с Деми Мур. „Разводът беше преминал, но мисля, че имаше доста недоразумения около случилото се. Бяхме страшно вманиачени да запазим връзката си в тайна и имаме вина, че се отдалечихме от доста приятели.“

Кунис и Къчър се женят по-късно през 2015, а днес се радват на децата си Уайът и Димитри.

 

#milasfavpics

A post shared by Mila Kunis (@kunismilax) on

банери
Снимка: Edna

банери
Снимка: Edna

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти