От червения килим към класната стая: Виктория Бекъм се подготвя за новата учебна година

бекъм
Снимка: Getty

Остава още съвсем малко до първия учебен ден! И нека не забравяме, че звездите също хора и споделят нашето вълнение от наближаващия празник. А когато говорим за вдъхновяващи и отговорни жени като Виктория Бекъм, не остава никакво място за съмнение, че семейството е на първо място, а светлините на прожекторите остават на заден план.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kisses from posh and baby posh ✌🏼💕💕

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Дизайнерката не само помогна на очарователната си дъщеря - 9-годишната Харпър, да се приготви за новите есенни предизвикателства, но и приложи професионалните си умения - уши специална предпазна маска, която да бъде в тон с училищната униформа.

Виктория публикува стори в официалния си профил в Инстаграм с пояснение:

"Направихме тези маски от старите ѝ училищни униформи. Те са значително по-екологични в сравнение с белите и сините за еднократна употреба."

виктория бекъм
Снимка: Instagram: victoriabeckham

В интеврю за австралийския Vogue госпожа Бекъм споделя, че не се е чувствала добре в училище, не е имала много приятели и е била жертва на тормоз от нейни съученици. Този лош опит допълнително я мотивира да възпита децата си да бъдат добри и отзивчиви към другите:

Никога няма да позволя някой да се чувства така, както аз се чувствах тогава. Когато Харпър тръгна на училище, ѝ казах: "Ако отидеш на площадката и видиш момиченце, което си играе само, отиди при нея и ѝ обърни внимание, защото някога мама беше това малко момиченце." Искам да знам, че никое дете няма да се чувства като аутсайдер, когато дъщеря ми е наблизо.

Е, ние може и да не сме толкова известни и богати като семейство Бекъм, но със сигурност можем да приложим техните подходи за възпитание. И дори да си откраднем щипка модно вдъхновение.

А на вас, скъпи родители, пожелаваме успешен старт на новата учебна година!

Уроците в любовта, които научихме от Виктория и Дейвид Бекъм

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти