Зодия Телец - уравновесеният знак с железни нерви

Телец е земен, неподвижен и женски знак. Като женски, е по-сдържан, изчаквателен и прибран, като неподвижен е устойчив, последователен и задълбочен, но е възможно да му липсва маневреност и гъвкавост, а като земен е практичен, реалист и умее да вижда нещата такива, каквито са.

Земният елемент има способността да създаде добрата и вярна форма, за да може съдържанието в нея да се съхрани и да развие потенциала си.

Телецът има отношение към физическия свят, към материята. От това как се отнасяме към тялото си, зависи как ще живеем и съответно как ще се отнасяме към всичко, което ни заобикаля. Важно е да се развие присъственост тук, където се намирате, а най-вече в своето тяло.

Телецът има умението и нагласата да стабилизира и окрупнява нещата, може да оцени реално колко струва нещо и какви усилия са необходими за постигането му.

Телците са много добри скулптори, строители, архитекти, с идеално усещане за пространството. Интуитивно знаят къде какво е необходимо да се направи и нищо не е самоцелно.

Телецът е най-устойчивият знак в зодиака - има потенциала да се захваща с големи, мащабни и дългосрочни проекти. Много издръжлив и търпелив, действа фундаментално.

Твърде голямото спокойствие и удобство обаче, са изкушения, които могат да спрат развитието на Телеца.

Родените под този знак имат отношение към храната- много добри кулинари и гастрономи. 

Да живееш във всеки един момент, присъствайки сто процента там, където си, и да се наслаждаваш на живота- това е, на което ни учи архетипът на зодия Телец.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти