Водолеи, умната с парите! Деви, помислете за връзките си! Стрелци, доверете се на интуицията си

Водолеи, умната с парите! Деви, помислете за връзките си! Стрелци, доверете се на интуицията си
Снимка: Thinkstock

Сигурни сме, че повечето от вас вече са прочели дневния си хороскоп, още с първото сутрешно кафе.

Но ако все още не сте прегледали седмичния, сега ще ви разкажем накратко какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 31 август до 6 септември) според най-точния хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен 

През тази седмица е потребно да бъдете малко по-търпеливи, макар че за много от вас това може да се окаже сериозно предизвикателство. Периодът предразполага по-скоро към наблюдение и изчакване, отколкото към решителни действия, особено ако действията касаят важни за вас взаимоотношения. Разбира се, това не означава да седнете и да не правите нищо или пък да сте пасивни, ако ви се предостави някаква възможност, а по-скоро да не прибързвате и да не взимате важни решения под влияние на емоции. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

През тази седмица основната препоръка към вас е да правите това, което вие по принцип правите отлично – следвайте плановете, които сте си начертали, бъдете постоянни и работете по поставените цели. Дори да се чувствате леко объркани или дезориентирани, това не бива да ви притеснява – понякога е потребно човек да не е сигурен какво точно се случва, за да се довери на живота и да му позволи да го отведе там, където е нужно. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

През тази седмица вниманието на много от вас ще бъде ориентирано към емоционалния ви живот и случващото се там. Това как се чувствате и от какво имате нужда ще бъде по-значимо от мнението на хората за вас и образа, който представяте пред света. Работа няма да ви липсва, при някои от вас работните задачи ще бъдат дори в повече, но те някак няма да бъдат от кой знае какво значение и ще отидат на втори план. Може да усетите желание да прекарвате повече време вкъщи, да готвите по-често, да направите някакво преустройство в дома. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица е потребно да вярвате повече на инстинктите си, отколкото на така наречения здрав разум и на логиката – поне до към средата на периода. За да може човек да използва логиката в търсене на решение на някакъв проблем, той трябва да има цялата налична информация, която да анализира. Каквото и да занимава мислите ви през следващите дни, не е сигурно, че наистина ще разполагате с тази информация. Възможно е вие самите да се заблуждавате, а също и хората и обстоятелствата да ви объркват. Ето защо ще бъде по-мъдро да не си правите категорични изводи, въз основа на които да взимате прибързани решения. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

Тази седмица ще извади на дневен план желанието ви да придобивате. Какво точно да придобивате, зависи от вас самите и от областта, към която е насочено вниманието ви в момента. Може да бъдат любов, пари, авторитет или влияние. Към каквото и да се стремите,  седмицата ви дава шанс да си отворите очите към възможностите да го получите. В случай че удряте на камък, може би е добре да се замислите дали не го търсите на неправилното място или при неправилните хора. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

Вие се славите като хора, здраво стъпили на земята и способни да преценяват фактите такива, каквито са. И все пак също си имате своите илюзии и склонности да се предоверявате – тази седмица може би ще ви покаже някои от тях. Няма смисъл да се тормозите и да се обвинявате, че не сте направили правилната преценка или че не сте видели някого такъв, какъвто е – ако винаги всичко беше ясно, хората нямаше да влизат в някои неясни ситуации, нямаше да правят грешки и съответно щяха да се лишат от възможността да придобият нов опит. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

През тази седмица ключовата дума за вас е „адаптация“. Дори да сте от хората, които не обичат да променят навиците и възгледите си, сега ще разберете, че може да бъдете доста по-гъвкави, отколкото сте предполагали. Способността ви да се нагаждате към хората и ситуациите ще бъде ключова за отношенията с любимия човек, с останалите хора, а също и за успеха на начинанията ви. В резултат на това вероятно всекидневието ви ще бъде по-динамично и може да очаквате промени. Тук под промени не се има предвид някаква значима, кардинална промяна, която тепърва да инициирате – ако копнеете за такава, следващите седмици са по-подходящи да я осъществите. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

През тази седмица ще имате възможност да се гмурнете по-дълбоко в своя емоционален свят и да се потопите в чувствата, които ви обземат. Какво ще извадите от дълбините е строго индивидуално и зависи от това какво сте скрили или затрупали с камъни на дъното. Вие сте известни със своята загадъчност и вашите емоции са една мистерия, така че и за вас самите ще бъде интересно какво ще излезе на повърхността. Ако обаче през последните дни и дори седмици сте прекарвали повече време в усамотение, тази седмица може да ви даде импулс да се върнете към реалния живот и някои всекидневни отговорности. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

В началото на тази седмица може да се чувствате леко объркани, що се отнася до целите, които сте си поставили, или професионалното ви развитие като цяло. Това не бива да ви притеснява – целта на периода е да се спрете за момент и да откриете какво искате, а не да ви тласне с пълна сила напред. Така че бъдете търпеливи и не се ядосвайте, че нещата не се случват така, както вие искате, или че има фактори в личния или служебния ви живот, които като че ли ви забавят и дезориентират. През следващите дни интуицията ви ще бъде изключително силна, така че може напълно да й се доверите – тя ще ви покаже кое е правилно за вас, и кое не е, кой път е вашият, и кой – не. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

Очаква ви една доста успешна седмица, в която повечето от вас ще бъдат на работна вълна. В понеделник и вторник може да сте по-разсеяни, но от сряда нататък ще се концентрирате и ще успеете да свършите успешно онова, което сте замислили. Ако работите за себе си, имайте предвид, че през почивните дни работоспособността ви ще бъде засилена и ще постигнете добри резултати, така че ако решите, може да използвате тези дни по предназначение. Бъдете по-внимателни, ако трябва да подписвате важни договори или да взимате по-сериозни решения, свързани с финансите ви. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

В началото на тази седмица вниманието на много от вас ще бъде насочено към финансите. Възможно е да имате известни колебания дали да похарчите определена сума пари, какво да платите сега и какво да почака. Някои от вас ще се чудят как да разпределят семейните финанси или да имат неразбирателство с партньора си по отношение на това кой колко печели и за какво харчи. Вместо да се поддавате на страхове за материалното си положение или да подхождате емоционално към недоразуменията с партньора, опитайте се да мислите малко по-практично и да въведете ред в приходите и разходите си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

Ще започнете тази седмица мечтателно и като че ли цялата седмица ще остане в някаква степен под влиянието на мечтите – една от запазените марки на вашия знак. Дали ще сбъднете някоя своя мечта, или реалността ще ви отрезви и ще ви свали на земята – всичко зависи от това доколко реалистична е била мечтата ви, какви усилия сте готови да вложите, за да я осъществите, и в какъв синхрон работят вашата лична воля и висшата воля. Най-позитивна ще бъде седмицата за тези от вас, които се занимават с изкуство и творческа работа. За вас моментът е много подходящ да се хванете на работа, да следвате вдъхновението и да се представите по възможно най-добрия начин.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти