Утре сутрин настъпва Пълнолуние в Овен: какво ни носи то?

Утре сутрин настъпва Пълнолуние в Овен: какво ни носи то?
Снимка: netinfo

Утре рано сутрин, на 16 октомври в 7:23 часа, настъпва Пълнолуние в знака Овен.

Пълнолунието е едно от най-силните и въздействащи върху нас процеси. То оказва влиянието си много индивидуално, но винаги ни се отразява по един или друг начин. Знаем го и го усещаме.

Вижте още: Лунните възли – метафизичната среща между дух, душа и тяло

Нощта на Пълнолунието е известна със своята красота, изцеляваща сила и фантастична енергия. Енергията на пълнолунието е много силна магическа енергия.

Актуалните теми, мисловните въпроси и ангажираностите винаги се изострят в момент на Пълнолуние. Освен това то ни дава възможност да вземем по-лесно решение и да продължим на напред с развоя на процесите на душата ни, които сме предприели.

Пълнолунието ясно ни дава вътрешен сигнал какво не е наред, какво да променим, какво да оставим в миналото, на какво да се насладим в настоящето и какво да вземем с нас в бъдещето.

То е момент на кулминация на важни събития, когато ни се дава шансът да направим най-правилния избор в живота си.

Пълнолунието ще активира огромна енергия, която трябва да намери начин да излезе. Реализирайте се, като работите конструктивно, но не прекалявайте с риска. Под въздействието на Пълнолунието може да станем прекалено настоятелни и така да навредим както на себе си, така и на околните.

Пълнолунието на 16.10 в знака Овен ще ни направи много енергични и силни физически и психически. От нас ще извира голяма амбиция и устрем, както и целенасоченост във важните за нас задачи. Ще имаме хъс да отстояваме позициите си. Ще ни липсва търпение, ще сме импулсивни и ще се опитаме да превъртим времето напред по-бързо от темпото, с което то тече. 

Снимка: netinfo

Прибързаните действия обаче могат да ни вкарат в излишни и ненужни спорове. 

Предизвикателства пред нас ще има, но не бива да сме прекалено експресивни и самонавиващи се в поривите и страстите си, за да не се получи "изригване" на емоционално ниво.

Хубавата новина е, че Пълнолунието в Овен ще ни помогне да се справим с всичко и то по добър начин, бързо и лесно, и сега. Просто не бива нещата да се случват на сила, а да се изчака точният миг, без да е прекалено рано или прекалено късно за него.

Ще излъчваме свежест и щастие, и дори в моментите, когато усещаме тревога и чувство на безпокойство, ще успяваме да го преодоляваме.

Снимка: netinfo

Овенът като типичен огнен знак, ще нажежи емоциите ни до краен предел, но резултатът по един или друг начин ще бъде в положителен знак за нас, дори и в момента да не го осъзнаваме.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти