Трите зодии, които ще са на седмото небе през тази седмица

жени приятели приятелки щастие усмивки
Снимка: iStock

Официално имате извинение да правите нещата по свой ексцентричен начин! Рискувайте достатъчно, за да бъдете себе си, особено в социални ситуации. Приемете най-смелите си теории и конспирации, защото в света около вас има мистерия. Отдайте се на страната в себе си, която има тъмно чувство за хумор и се смее в неудобни моменти.

Все пак е сезонът на Водолея, който извежда вътрешния ви чудак и това се усеща толкова добре. Забавната и неразбрана енергия на този фиксиран въздушен знак е напълно заредена тази седмица.

На 1 февруари новолунието във Водолей ще ви насочи към визия, която си струва да проявите. Водолеят винаги вижда възможностите за това, което може да бъде, и привлича подкрепата и интелекта на обкръжението, за да превърне тези възможности в реалност. Нека това новолуние ви вдъхнови да се свързвате, измисляте и създавате.

Въпреки това, докато Слънцето обединява силите си с брутално честния Сатурн на 4 февруари, може да разберете, че нещо може да ви възспира от напредъка. Тази следваща глава от вашето пътуване не е за прекратяване, а за влагане на време и усилия. Не се задоволявайте с нищо по-малко от добре свършена работа.

Тази седмица може да е интензивна, но не е нещо, с което не можете да се справите. На 3 февруари ретроградният Меркурий най-накрая ще приключи, което ще ви помогне да мислите много по-ясно и съгласувано.

Ето защо тези 3 зодии ще се чувстват на седмото небе тази седмица >>>

годишен 2022
Снимка: iStock/Edna.bg

Прочетете какво още ви очаква:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти