Новолунието във Водолей поставя ново и иновативно начало: какво да очаква всяка зодия

новолуние водолей
Снимка: iStock

Ако сте търсили знак да започнете на чисто, чакането ви приключва. На 1 февруари Слънцето и Луната ще се съберат във Водолей и ще поставят ново начало. Водолеят е символ на бунта срещу остарелите идеи, така че силната енергия на този ден ще насърчи всички да мислят нестандартно - нещо, към което ретроградният Меркурий вече ви подтиква.

Това новолуние се случва и в същия ден, в който настъпва Лунната нова година, която е истинското начало на годината за тези, които практикуват китайска астрология. Тук вибрациите на "нова година, ново аз" ще бъдат изключително силни.

Водолей предизвиква нови идеи, нови виждания и нови и различни начини за подход към нещата. Подгответе се за прилив на иновации и вдъхновение, които ще ви връхлетят през тази седмица. Не позволявайте тези моменти да ви се изплъзнат и ги използвайте във ваша полза.

Този новолунен ритуал помага да осъществите желанията и целите си

Въпреки че новолунието почти винаги ни кара да се фокусираме върху бъдещето, ще използваме това време и за да погледнем назад. Помислете къде и в какво емоционално състояние сте били на 17 февруари 2021, 14 юни 2021 и 24 декември 2021 - по време на лунацията емоционално ще се върнем към тези дати.

Ако е имало значителни промени, които сме искали да направим през 2021, но не сме успели да издържим, това новолуние носи енергия на прекъсване, която функционира като втори шанс. И както вече знаем, новолунието е и идеалното време да привлечем това, което желаем. Новолунният ритуал, който ви предлагаме, можете да видите в галерията горе.

А ако искате да разберете как новолунието във Водолей ще се отрази специално на вашата зодия, продължете в галерията по-долу.

Как новолунието във Водолей ще се отрази на всяка зодия

Прочетете какво още ви очаква:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти