Зодиите, които ще имат страхотна седмица въпреки хаоса наоколо

лято
Снимка: iStock

След като на 8 август Луната навлезе в Козирог, през идните дни очакваме напрежението да расте и с настъпването на последната Суперлуна за тази година – мощното новолуние във Водолей на 11 август.

Докато енергията на пълнолунието става все по-интензивна, съблазнителната Венера, планетата на любовта, ще образува директна опозиция спрямо ретроградния Плутон, създавайки конфликт между, от една страна, познатото и цененото от нас, и от друга – силата на стаено преживяване. Тази опияняваща синергия на 9 август добавя слой интензивност и натиск към динамиката на взаимоотношенията и финансовата сигурност, разказват от StyleCaster.

Месечен хороскоп за август 2022

На 11 август Венера навлиза в Лъв, а Слънцето се изправя пред свободолюбивия Уран. Ще бъдете нетърпеливи да се разтоварите, когато Луната премине в мечтателния знак Риби на 12 август, така че не забравяйте да си починете - Космосът знае, че го заслужавате!

След това очакваме още нагорещяване на 14 август, когато агресивният Марс се изравни с трансформиращия Плутон, а Луната навлезе в Овен, управляван от Марс. Всеотдаен, упорит и тлеещ от страст, няма опитомяване на първичните пориви, произтичащи от този динамичен аспект.

Дори да ви се струва, че не можете да си починете, не забравяйте, че сте способни да направите всичко, на което се решите. Всеки обаче реагира различно на енергийните ефекти на астрологичния аспект, затова е важно да четете не само за своя слънчев знак (зодия), но и за своя асцендент и лунен знак.

Вижте дали някой от тях попада в списъка от галерията и ако е така – честито! Представителите на три късметлийски знака ще имат причини да тържествуват и да се забавляват въпреки при целия астрологичен хаос.

Трите зодии, които ще имат страхотна седмица въпреки напрежението

Прочетете какво още ви очаква:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти