Тези дни сбъдваме желанията си! Започва уникален астрологичен аспект, който се случва веднъж в живота

Тези дни ще сбъдваме желанията си! Възползвайте се от периода, в който Нептун, планетата на мечтите, желанията и всички неща, които си представяме, прави уникален аспект със Сатурн, планетата на ограниченията, труда и реалността. Когато тези планети застанат хармонично една срещу друга, ние имаме големия шанс да превърнем мечтите си в реалност.

На 9-ти ноември е точният съвпад и аспект на тези две планети, но цялата седмица ще бъде изключително благоприятна и почти магична. За това подпомагат и Юпитер и Марс, които също са в страхотен аспект една спрямо друга - ще имаме кураж и смелост, ще се борим, защото Саъурн все пак ще иска да поработим за това, което желаем най-силно.

Земните знаци ни дават много силна енергия в този период, нещата, които искаме, ще се материализират.

Ето какво да очаква всяка една зодия от този вълшебен период >>>

жена коледа магия
Снимка: Istock

Още повече, че на 12-ти ноември ни предстои и едно много мощно Пълнолуние в Телец, което прави страхотен аспект със Сатурн. Телецът е материално същество, обича комфорта, изобилието, лукса, иска да му е добре, обожава хубавата храна и хубавите вещи, изобилието.

Единствената черна точица е, че Меркурий е ретрограден в този така вълшебен и хубав период от годината, който стимулира освен одухотвореността между нас, и материализирането на нашите мечти. Това нещо се случва изключително рядко в астрологията, защото и Сатурн и Нептун са много бавни планети, движат се мудно, едната прави пълно завъртане за 160 години, а другата за 30 години.

Това е уникален период, който няма да преживеем друг път!

Ето какво да очаква всяка една зодия от този вълшебен период >>>

мистично магия планети звезди луна астро
Снимка: Istock

Вижте всичко за 2020 година:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти