Тези три зодии ще се радват на прекрасна и освобождаваща седмица!

астрология знаци
Снимка: iStock

Меркурий официално се завърна към директното си движение, последван от Плутон по-късно тази седмица. Това ще свали част от товара, така че може да си отдъхнете!

Макар и все още да се намираме в сянката на рерограден Меркурий (тоест, пост-ретроградната му фаза), три зодиакални знака ще се радват на страхотна седмица, разказват от Stylecaster. Благодарностите отиват при Венера, разположена само на няколко градуса от Слънцето във Везни, което ни кара да подхождаме по балансиран и безгрижен начин.

След вдъхновението и подсилената интуиция, които носи тригонът на Луната с новаторския Уран на 3 октомври, в сряда, 5 октомври, Слънцето във Везни ще се намира в съвпад с ретроградния Сатурн във Водолей. Планетата с пръстените ще добави сериозни нюанси към емоционалната атмосфера, но няма повод за безпокойство.

Ако не друго, тази дисциплинирана, но уравновесена синергия може да помогне да внесем необходим ред. Малко след края на ретроградния Плутон в Козирог, който настъпва на 8 октомври, Луната ще достигне пълнолуние в Овен на 9 октомври. И дори в съзнанието ви да се въртят все още някои стари въпроси, това събитие ще ви накара да поемете лидерството!

Вижте в галерията кои са трите астрологични знака, които могат да се насладат на седмицата с пълна сила:

Трите зодии, за които седмицата 3-9 октомври ще бъде прекрасна

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти