Трите зодии, на които суперлуната ще донесе скрити дарове

луна астрология
Снимка: iStock

Сезонът на Рака бележи идеалния момент да обърнете внимание на емоционалните си нужди, докато логиката и размислите остават на заден план – но не така ще бъде, когато суперлуната освети небето на 13 юли в знака на целенасочения и дисциплиниран Козирог, разказват от Elite Daily.

Най-голямото пълнолуние за годината ще се отрази в по-голяма степен на няколко зодиакални знака, за които вече ви разказахме. Прочетете тук ► Пълнолуние в Козирог: кои са зодиите, които ще бъдат най-силно повлияни

За други три обаче суперлуната в Козирог ще премине по-спокойно, като явлението ще им донесе осъзнатост и вътрешна сила.

Провеждайки се в кадентните домове (3-ти, 6-и, 9-и и 12-и) на рождените им карти, тези три знака могат да очакват суперлуната да бъде по-активна зад кулисите в живота им, като биват подтикнати да запретнат ръкави и да се заемат с вътрешна работа.

Тъй като Козирогът е кардинален земен знак, управляван от Сатурн, Луната не се чувства особено уютно тук, бидейки свързана изцяло с чувствата. Това прави периода подходящ да погледнете отвъд емоциите си и да получите по-ясна визия за вашите дългосрочни цели и амбиции.

Вижте в галерията тук кои са знаците, на които пълнолунието в Козирог, проявяващо се като суперлуна, ще донесе повече яснота:

Трите зодии, на които суперлуната на 13 юли ще донесе скрита сила

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти