Слънцето навлиза в Лъв: предстоят много слънчеви шансове и красиви мигове

лъв
Снимка: Istock

На 23-ти юли, в 5:40 часа, Слънцето ще навлезе знак Лъв и ще остане в неговото царство до 23-ти август.

Предстои разказ за най-топлото, харизматично, завладяващо и позитивно слънце. Слънцето олицетворява деня, живота, нашата индивидуалност, мъжът и бащата в наталната карта. То е силата, която ни събужда, стопля и дава енергия да започваме всеки нов ден. 
През календарната годината то, съвсем справедливо успява да премине през всеки знак и на всеки отделя еднакво време. Така всеки от нас има своите слънчеви шансове да грабне колкото се може повече енергия и с нея да продължи по пътя си.

Знак Лъв управлява 5-ти дом от астрологичното колело и се свързва с любовта, романтиката, забавленията, удоволствията, децата, талантите, личната изява, театъра, влюбването, значимостта, хазарта и творчеството. 

Колко хубави неща събрани на едно място… 

Хората родени под знак Лъв сякаш невидимо носят своята корона с блясък, гордост и величие. Те излъчват чар, подправен със силна положителна енергия и светлина. Привлечени и обичани от прожекторите те винаги успяват да внесат своята различност и оригиналност в ситуации и преживявания. 

Хората с Асцендент Лъв, привличат със своята уникална визия, израз на класа и достойнство. Лесно ще забележите буйните червени къдрици съчетани с бляскаво бижу и ярко червило в тълпата от добре облечени хора. Не се съмнявайте, ако бъдете заинтригувани и пленени от човек, който се отличава с добри обноски и магнетизъм. Със сигурност този човек носи в себе си енергията на знак Лъв и не отказва да я подарява и разпръсква наоколо. 

Тези, които са родени с Луна в знак Лъв са истински магнит за приключения и позитивно настроение. Обичащи да се поставят на първо място това са хората, които успяват да спечелят най-големите овации за себе си. Мъжете с качества на Лъв са забавни, интересни и харизматични. Ако търсите съчетание между интелект, чар и приятна компания имайте поне един представител на тази зодия сред приятелите си. 

Това положение на слънцето ще зарадва най-много представителите на огнените знаци – Лъв, Овен и Стрелец. Родените под знак Водолей, Скорпион и Телец трябва да почиват повече и да се пазят от преумора. 

Автор: Астролог Венета Матева

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти