Скорпиони, бъдете егоисти! Козирози, не бездействайте!

Скорпиони, бъдете егоисти! Козирози, не бездействайте!
Снимка: Thinkstock

Сигурни сме, че повечето от вас вече са прочели дневния си хороскоп, още с първото сутрешно кафе.

Но ако все още не сте прегледали седмичния, сега ще ви разкажем накратко какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 24 август до 30 август) според най-точния хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен 

Тази седмица ще бъде доста благодатна за вас, що се отнася до служебните ви инициативи, а също така и до реализацията на по-дългосрочни проекти.

Тези от вас, които са се потрудили добре в миналото, сега може да изживеят истински апогей – да оберат овации за проект, върху който работят отдавна, или да получат дългоочаквано повишение.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

Предстои ви чудесна седмица, в която ще имате шанс да дадете живот на идеите си и да осъществите намерения, които се въртят в ума ви от известно време. Седмицата  ще бъде особено ключова за вас, ако сте родени в първите дни на вашия зодиакален знак – в такъв случай бъдете особено бдителни за откриването на нови възможности за изява, за творчество и за нови приключения. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

През тази седмица ще търсите баланса между личния си живот и отговорностите в работата. Ще се чудите дали не трябва да направите някаква промяна, за да не жертвате едното за сметка на другото. Колкото и натоварени да сте в служебен план, не пренебрегвайте нуждата си от сън, почивка и позитивни преживявания, както и любимите си хора, които търсят вашата компания.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица ще се радвате на повече душевно спокойствие. Е, не е изключено в края на периода да се върнат някои емоции, които са ви владели и преди, но като цяло ще се чувствате по-стабилни и приземени. Благодарение на това ще се справяте по-умело с личните и със служебните си дела. Освен това, ако в миналото емоциите са ви пречели да погледнете обективно на някаква ситуация в интимния си живот или на взаимоотношенията с важен за вас човек, сега има по-голям шанс да го направите. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

Тази седмица отново е ключова за вас – за начинанията, които искате да осъществите, а също и за важните взаимоотношения в живота ви. Ако сте имали известни колебания за определен човек и не сте знаели как ще продължат отношенията ви, през следващите дни имате шанс да си изясните какво точно желаете и доколко това, което искате, може да се осъществи. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

През тази седмица ще използвате по-добре позитивното влияние, простиращо се над вашия знак, ако анализирате по-малко нещата и повече се доверявате на себе си и на случващото се. Престанете да преценявате положението от позицията на опита, който имате досега – сегашните ситуации са различни и, ако позволите, те ще допринесат да се обогатите с нов опит. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

Навлизате в етап на преход към ново начало. От есента много от вас може да се устремят към нови начинания както в личен, така и в служебен план, а някои ще навлязат в напълно нова фаза от живота си. Така че, ако вече усещате накъде духът вятърът и в коя сфера искате да се случи промяната, още през тази седмица започнете да се подготвяте. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

През тази седмица обръщайте малко повече внимание на себе си и на любимите си занимания – ако през изминалите дни и седмици сте имали повече работа, чувствате се уморени или имате усещането, че в някакъв момент другите са заели първото място, а вие сте останали на второ. Чудесно е, че отдавате сили и енергия за околните или ги влагате в работа,  и като цяло много от вас жънат успехи в тази насока, но все пак не забравяйте, че, за да продължите да го правите, трябва вие самите да се чувствате добре. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През тази седмица е време да сложите ред в служебните си дела и да решите на какво трябва да дадете приоритет. Това важи, особено ако имате собствен бизнес, работите за себе си или ръководите други хора и планирането на работата зависи от вас. Идеи за развитие няма да ви липсват, но при някои от вас те ще бъдат твърде много или ще изискват работа в много направления. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

През тази седмица най-лошото, което може да направите, е да бездействате. Така ще се лишите от възможността и да свършите доста полезна работа, и да се докажете пред хората, на чието мнение държите. Периодът въобще не предразполага към бездействие – дори в понеделник да я карате по-лежерно, от вторник нататък се вземете в ръце и до петък свършете онова, което сте замислили или което се изисква от вас.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

Ако някаква важна връзка в живота ви – интимна или приятелска, преминава през криза и това ви обърква, през тази седмица преместете фокуса на вниманието от другия човек към себе си и собствените си потребности. Дори поведението на другия човек да ви дразни или да не го одобрявате, няма как да го промените насила. Всяка ситуация обаче има позитивен смисъл и, за да го откриете, е потребно да насочите вниманието към себе си и да потърсите собствената си отговорност. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

През тази седмица ще спечелите, ако се опитате да гледате по-прагматично на обстоятелствата. Вие по принцип имате вяра в живота и приемате нещата каквито са, но през следващите дни ще бъде по-добре за вас, ако се опитате да внесете малко повече ред и дисциплина при изпълнение на ангажиментите си. Това важи, особено ако съществува някаква ситуация, която не ви се нрави и от доста време не обръщате внимание как ви се отразява тя. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти