Силно привличане или дълбоки емоции: как Венера в Скорпион ще повлияе на любовния ти живот (и не само)

любов връзка привличане
Снимка: iStock

Както вече ви разказахме наскоро ТУК, от 8 октомври до 2 ноември се очертава вълнуващ период, в който любовта ще витае във въздуха, защото Венера се намира в Скорпион!

Докато тази планета представлява любовта, удоволствията и красотата, зодиакалният знак носи леко параноична и обсесивна енергия – затова и когато двете са в комбинация, общуването с другите невинаги е лесно

Скорпионът обаче е знак, който е свързван със страст, сексуална енергия и несравнима емоционална дълбочина. Така освен повече интимност, през този период може да очакваш и опознаване на по-дълбоко умствено и духовно ниво.

В момента е много вероятно да се гмурваш и в собствените си чувства, навици и желания, които влияят върху любовния ти живот, а наяве да излязат и по-сенчести аспекти на връзката ти като ревност, тайни или дори изневери.

Ако пък си свободна, не прибързвай с нов човек, освен ако не си сигурна, че той също е заинтересован. Хубавото е, че в момента интуицията ти е изострена, затова е малко вероятно да сбъркаш.

любов връзка привличане
Снимка: iStock

Следващите дни ще бъдат емоционални, затова се приготви с прогнозата на Cosmopolitan за това как ще повлияе Венера в Скорпион на всяка зодияканим те в галерията ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти