Щастливи случайности за Раците, прилив на сили за Лъвовете, мигове на романтика за Везните

Щастливи случайности за Раците, прилив на сили за Лъвовете, мигове на романтика за Везните
Снимка: Thinkstock

Сигурни сме, че повечето от вас вече са прочели дневния си хороскоп, още с първото сутрешно кафе.

Но ако все още не сте прегледали седмичния, сега ще ви разкажем накратко какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 17 август до 23 август) според най-точния хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен 

През тази седмица има добри предпоставки за успех в работата и в творческите ви начинания. Ключът към този успех е умението ви да канализирате енергията си и да изпипвате детайлите. Вие сте известни – запалите се по нещо, влагате цялото си сърце в него и не пестите силите си. Сега обаче освен страст ще ви бъде нужна и самодисциплина, защото проектите, които сте подхванали, ще изискват време и търпение. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

През тази седмица се опитайте да загърбите малко пословичната си практичност и послушайте гласа на сърцето си, който ви нашепва кое е онова нещо, което ви вдъхновява и ви доставя истинска радост. Всички ние дълбоко в себе си знаем какво искаме да правим и какви таланти притежаваме, но често заглушаваме тези гласове, защото се страхуваме да оставим сигурното, притесняваме се, че няма да имаме достатъчно пари или че не сме достатъчно добри. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

Предстои ви още една натоварена седмица, в която задачите ще се сипят една след друга. Независимо дали става дума за работа или за семейни ангажименти, повечето от вас трудно ще намират начин да се спрат на едно място. Все пак не прекалявайте и си давайте време за отдих и почивка. Добрата новина е, че вие сте специалисти в това да вършите няколко неща едновременно и, ако се организирате добре, може да отметнете доста работа. Ако пък обичате това, което правите, ще имате и нужния ентусиазъм, който да ви зарежда със сили и да ви тласка напред. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

И през тази седмица ще продължават да ви вълнуват въпроси, свързани с кариерата, служебните взаимоотношения и възнаграждението, което получавате за труда си. Следващите дни ви дават шанс да направите промяна в положителна насока, особено ако през изминалите седмици и месеци сте се чувствали недостатъчно оценени и сте имали усещането, че нещо спъва развитието ви. Възможно е вие да инициирате тази промяна, може и да стане в резултат на щастлива случайност, да е очаквана или принудителна. Какъвто и да е случаят, тя със сигурност е за добро и ще ви донесе нови възможности. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

И тази седмица ще бъде много наситена откъм емоции и събития за представителите на вашия знак, а за някои от вас ще бъде доста решаваща за развитието на важни взаимоотношения – лични или делови. Ще усетите прилив на сили и ще ви обземе желание да поемете по нова посока. Макар някои от вас все още да са объркани или да си ближат раните от минали преживявания, вече усещате накъде духа вятърът и сте доста по-смели в търсенето на нов път и нови възможности. Сега е моментът да гледате напред и да засеете семената на това, което желаете да пожънете. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

Предстои ви интересна седмица, в която ентусиазмът ви да се впуснете в нови начинания ще се сблъска с действителността и с чувствата, които тя извиква у вас.  Този конфликт може да ви обърка и обезкуражи, но сега не е моментът да губите вяра. Всъщност точно вярата в себе си и в живота е това, на което трябва да се уповавате, независимо че все още не виждате реални резултати от труда си. Много от вас започват да усещат позитивно влияние, което ги прави по-смели и по-решителни да излязат от стари ситуации и да открият нови хоризонти. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

Темата за любовните и партньорските отношения ще ви занимава активно през тази седмица. Какво точно ще преживеете и как ще ви влияе поведението на важните хора в живота ви зависи много от качеството на взаимоотношенията ви в момента. Семейните и обвързаните представители на знака, които се радват на близост и взаимност в любовта, сега може да бъдат почти на седмото небе. Дори да се наложи известна адаптация и да направите някои корекции, силата на любовта ще си каже думата и ще станете още по-близки с любимия си човек. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

Тази седмица ви дава шанс да се освободите от някои негативни чувства, които таите спрямо други хора, и да пречистите себе си и отношенията си от горчивината. Разбира се, за да го направите, трябва да го искате. Престанете да задържате у себе си гняв към хора, които отдавна са напуснали живота ви – ако те отново напомнят за себе си през следващите дни, то не е защото отново искат да ви уязвят или защото вие искате да им го върнете, а за да им простите и да продължите напред. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През тази седмица е потребно да се вземете в ръце, да се хванете на работа и да проявявате максимална отговорност към служебните си задачи и проекти. През следващите месеци пред вас ще се открият нови възможности за кариерно развитие, но ще трябва да положите и доста труд и усилия, така че не се мотайте и започнете да го правите още отсега. Разбира се, ако сте на почивка, няма как да последвате съвета – в такъв случай започнете през следващата седмица. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

Предстои ви интересна седмица, която нищо чудно да ви изненада. Ще установите, че хубавите неща в живота не винаги са резултат от труд и усилия, а понякога се случват неочаквано – например идват като подарък или като внезапно прозрение. Ще помогнете на съдбата, ако през следващите дни се откриете за нови възможности и се осмелите да пристъпите извън рамките, които сами сте си поставили. Ако например смятате, че не може да направите нещо, защото се страхувате или просто сте убедени, че няма да се получи, допуснете обратното: че ще успеете и че ще се получи. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

През тази седмица яхнете вълната и й се доверете, за да ви отнесе там, където тя пожелае – със сигурност изненадата ще си заслужава. Следващите дни ще бъдат чудесни за повечето от вас, особено ако се занимавате с нещо, което харесвате, и сте се обградили с правилните хора. Вие сте сред най-големите почитатели на свободата и сега ще получите шанс да й се насладите или поне да направите крачка към нея – стига да имате куража да излезете от рамките и да се изявите както ви подсказва сърцето. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

Тази седмица си дайте достатъчно време за почивка, защото може да се почувствате напрегнати и отговорностите в службата да ви се сторят като бреме. Колкото и работа да имате, намерете начин да разпускате, за да не прегорите. Ако сте по-натоварени вкъщи или в службата, опитайте се да създадете стройна организация и дайте приоритет на по-старите задачи. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти