Сезонът на Стрелеца носи вълнуващи преживявания и емоции: какво да очаква всяка зодия

Стрелец зодия знак зодии астрология небе
Снимка: iStock

Сезонът на Стрелеца вече е тук! На 21 ноември Слънцето навлезе в променливия огнен знак Стрелец и даде старт на цял месец приключения, проучвания и вълнения, докато сезонът на Козирога не започне на 21 декември.

Това е така необходимата почивка след мрачния сезон на Скорпиона. Огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец имат възможността сега да блеснат, докато променливите знаци Близнаци, Дева и Риби може да се борят, за да се справят с бързите темпове на сезона на Стрелеца.

В момента се възползвате от всичко, което научихте за себе си и връзките си по време на сезона Везни и Скорпион, и се придвижвате към нещо ново! Това време на годината е свързано с генериране на вълнение в живота ви, Стрелецът е знакът за пътуване и висше образование.

Той е известен и със своята амбиция и любов към промяната. Напускането на зоната на комфорт е много по-лесно – независимо дали просто опитвате нов тип храна или кандидатствате за нова работа. Всъщност се наслаждавате на това колко разнообразие изпитвате.

Стрелецът се управлява от Юпитер, най-голямата планета в Слънчевата система. Той управлява изобилието и разширяването, така че безграничното развитие на вашия хоризонт, доколкото е възможно, е един от най-големите ви приоритети.

Юпитер има благоприятно влияние в периода, но Стрелецът понякога има навикът да говори безспирно, налагайки мнението си, и може да бъде малко невъздържан, така че дори незначителните разногласия могат бързо да се взривят. Този транзит ви прави непримирими за добро или лошо. Опитайте се да бъдете точни, особено с думите си, но и с всичко останало – Стрелецът е доста несръчен, понякога безразсъден знак. Не забравяйте, че малко такт ще ви отведе далеч – слушайте точно толкова, колкото и мърморите!

Сезонът на Стрелеца тази година съвпада със сезона на затъмненията, така че нещата може да станат малко хаотични. Но като цяло това огнено време на годината е чудесно за изследване на нови места (локално и безопасно, като разходка из нов квартал с маска на лицето), изучаване на нови предмети и започване на нови взаимоотношения. Тези вибрации на Стрелеца ви помагат да осъзнаете, че сега всичко се усеща като вълнуващо преживяване и от вас зависи да го направите хубаво!

Ето какво да очаквате от сезона на Стрелеца според зодията:

Какво да очаква всяка зодия от сезона на Стрелеца

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти