Седмичен хороскоп за 5 - 11 септември - идват големи и вълнуващи промени

Седмичен хороскоп за 5 - 11 септември - идват големи и вълнуващи промени
Снимка: Weheartit

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 5 до 11 септември).

Събитията през тази седмица ще бъдат като мост от миналото към бъдещето. Промяната е в ход и каквото е започнало, не може да бъде спряно.

Ще се върнем към някои стари проекти, чувства или отношения, за да може да довършим нещо, да се освободим от излишното или да подготвим почвата за нещо ново. 

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен

През тази седмица направете нещо, за да се погрижите за здравето си – физическото или емоционалното. Звездните влияния ще ви помогнат да направите положителни промени в начина си на живот, например да започнете да спортувате или да се храните по-здравословно. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

 

Телец

Тази седмица е много подходяща да довършите проекти, в които сте вложили усилия и ентусиазъм, така че концентрирайте се върху тях. По-добре не започвайте нови по ваша инициатива, освен ако не става дума за събития, които не са във ваш контрол.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

През тази седмица умът ви ще бъде зает с решаването на някаква вътрешна дилема. Няма да ви е много лесно, защото за да постигнете вътрешното спокойствие, от което имате нужда, вероятно ще трябва да се откажете от нещо – просто няма как да имате всичко едновременно и нещата да останат такива, каквито са били. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица препоръката към вас е не действате под влияние на емоции, а вместо това да разсъждавате повече. За много от вас това ще бъде трудно, защото ще трябва да превъзмогнете себе си и да се опитате да се владеете повече.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Лъв

През тази седмица препоръката към вас е: „Бъдете разумни!“. Вероятно ще имате по-напрегнати моменти или дни, в които ще ви идва до гуша или в които събитията ще се развиват не така, както ви е угодно. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

Ако през тази седмица ви идва до гуша от работа или друга ангажименти и решите да си вземете почивка, знайте, че сте на прав път – сега е моментът да забавите темпото, да обърнете внимание на себе си и да си осигурите онова, от което имате нужда.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

През тази седмица вероятно ще усетите как вятърът на промяната задухва в някаква област от живота ви. Дали ще бъде само полъх или ще се появи изневиделица като буря подред бял ден, това при всеки ще бъде различно, но така или иначе промяната ще се случва. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

През тази седмица преживяванията ви ще ви подтикнат да преосмислите отношенията си с приятел или поведението си спрямо приятелите ви като цяло. Не е изключено обаче размислите ви да са предизвикани от някакво разочарование. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

Тази седмица няма да бъде от най-леките за вас – ще има хора, които ще ви изнервят, а що се отнася до професионалния ви живот – там нещата няма да вървят по план и всичко ще се случва по-бавно, отколкото ви се иска. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

Тази седмица е особено благоприятна за бизнес и за развитие в професионално отношение, така че оглеждайте се за нови възможности и не се задоволявайте с това, което вече сте постигнали. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

Септември бележи началото на един доста позитивен период за вас, който ще продължи през следващите месеци, но точно сега, през тази седмица, ще трябва да се концентрирате върху някои недовършени дела.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

През тази седмица препоръката към вас е: „Приемете промяната!“. Събитията през следващите дни ще бъдат като мост между миналото и бъдещето – ще започнете да се освобождавате от стари ангажименти, навици и дори хора в името на нещо ново. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти