Седмичен хороскоп за 5-11 декември: Предизвикателство и възможност ще вървят ръка за ръка

Седмичен хороскоп за 5-11 декември: Предизвикателство и възможност ще вървят ръка за ръка
Снимка: Weheartit

Йоана Йорданова

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 5 до 11 декември).

През тази седмица ще усетим силен подтик да бъдем верни на себе си и да изразяваме своята собствена истина.

Предизвикателство и възможност ще вървят ръка за ръка, което означава, че можем да намерим по-лесно решение на проблем, ако го приемаме като урок.

Седмицата е чудесна за реализация на професионални цели.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен

Тази седмица ще бъде много успешна за вас, що се отнася до работа, професионално развитие и служебни ангажименти. Използвайте благоприятните звездни влияния, за да поработите усърдно върху някакъв проект – усилията, които положите, ще дадат добри резултати и ще доведат до разширение и подобрение на вече постигнатото.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Телец

През тази седмица ще вършите с по-голяма лекота всички рутинни дейности – и работни, и битови. Ще имате късмет с каквото и да се заемете, така че не мързелувайте и не отлагайте задачи за по-нататък.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Близнаци

През тази седмица възможността, която звездните влияния, ви дават е да отстоявате позициите си и да действате като се водите от своите лични убеждения и принципи. Хубавото е, че ще успете да го направите балансирано и уверено, без да влизате в безсмислени спорове и без да накърнявате отношенията с важните хора в живота си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Рак

През тази седмица ще действате в своя вреда, ако задълбаете в минали истории и стари чувства – особено ако става дума за негативни преживявания. Направите ли го, само ще изгубите ценна енергия, която бихте могли да вложите в настоящи дейности и в общуването с хората тук и сега.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: Thinkstock

Лъв

Тази седмица ще бъде интересна за вас – от една страна има вероятност да се въвлечете в конфликт, но от друга звездите ви предоставят чудесна възможност да предолеете този конфликт, така че в крайна сметка и вие, и другият човек да спечелите от ситуацията.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Дева

Тази седмица ще започне много добре за вас – ще бъдете доста енергични и с лекота ще довършвате започнатото. Когато работите обаче, гледайте да се концентрирате не само върху рутинни задачи, но и да обърнете внимание на по-дългосрочни цели и проекти.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Везни

Тази седмица ще бъде много силна за вас, защото събитията ще ви подтикнат да излезете на преден план и с действията си да определите как ще се развиват събитията. Не е моментът да стоите в сянка или да си примирявате с неща, които имате силата да промените – бъдете по-смели и по-инициативни.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Скорпион

През тази седмица ще имате попътен вятър и ще получавате подкрепа и съдействие от правилните хора, така че спокойно можете да го давате по-леко. Това не значи да бездействате и да се оставите съвсем на случайността, а просто да осъществявате бавно и последователно онова, което сте замислили, като се съобразявате и с хората и обстоятелствата около вас.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Стрелец

През тази седмица препоръката към вас е да следвате принципа „внимателно и контролирано развитие”. Това означава, че може да постигнете напредък във всичко, с което сте захванали, но не като се втурвате през глава в начинанията, а като ги обмисляте и търпеливо работите, за да ги реализирате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Козирог

Тази седмица ще бъде чудесна за вас в професионално отношение, най-вече защото ще се чувствате някак в свои води. Усилията, положени в миналото, сега ще работят за вас. Това може да означава, че професионализмът ви ще бъде оценен от работодател или делови партньори, ще спечели добри пари с труд или че ще осъществите някаква своя амбиция.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Водолей

Тази седмица ще бъде особено благоприятна за социалния ви живот. Ще общувате без проблем с близки и познати, приятелите ви ще ви търсят, а ако искате нечие внимание, ще ви бъде по-лесно да го получите, отколкото в други периоди. Изобщо, където и да отидете, ще се представяте в добра светлина и ще печелите симпатиите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Риби

През тази седмица много от вас ще бъдат изправени пред предизвикателство в професионалния живот. Може да е несправедливост, с която сте се примирявали, трудни взаимоотношения с началник, но би могло да става дума и за ситуация, в която просто не се чувствате много уверени – от вас ще се изисква да преодолеете притесненията си и да вярвате в себе си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти