Седмичен хороскоп за 4-10 декември: обърнете внимание на връзката с любимите хора

жена зима
Снимка: Thinkstock

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Бистра Копанарова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 4 до 10 декември).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

И през настоящата седмица може да обърнете по-голямо внимание на партньорските взаимоотношения, в които участвате – това се отнася както за личните ви контакти, така и за бизнес съдружията ви. Седмицата ще е подходяща за отношения и работа с хора в чужбина, също и за професионални изяви.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Снимка:

Телец

Ако през настоящата седмица се наложи да пътувате, посещавайте места, на които вече сте били; съответно – поддържайте контакти или работете с познати, а не с нови хора в чужбина. Ще е необходимо да сте добре подготвени. И проверявайте всичко – Меркурий вече е ретрограден и това може да причини някои недоразумения и неудобства.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Снимка:

Близнаци

Меркурий, вашата управляваща планета, вече се движи ретроградно. Периодът е особено подходящ да се обръщате навътре към себе си, да обмисляте посоките и важните теми в живота си, да си правите равносметки, да отправяте поглед назад към миналото. Времето обаче няма да е благоприятно за външни изяви и за старт на нови дейности, за подписване на договори и за сключване на сделки.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Снимка:

Рак

И през настоящата седмица ще регистрирате засилена активност по отношение на работата си. Тъй като ретроградното движение на Меркурий вече започна, моментът не е подходящ за старт на нови дейности, за водене на преговори и за сключване на сделки; при работа с документи бъдете внимателни и проверявайте неколкократно всичко.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Снимка:

Лъв

Навлизате в добър период – за творчество, спорт, внимание към любимите ви хора и децата. В здравословен план ще е хубаво да не се претоварвате и да си давате достатъчно почивка. Всякаква документация, с която работите, следва да бъде прецизно проверявана, тъй като поради ретроградността на Меркурий моментът сега не е подходящ за важни преговори и за сключване на договори.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Снимка:

Дева

Започна ретроградното движение на вашата управляваща планета Меркурий – съответно настоящият период е най-подходящ да погледнете назад към миналото, да си направите равносметка, да се обръщате навътре към себе си, да подредите правилно целите и приоритетите си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Снимка:

Везни

Възможно е през настоящия период да срещате доста хора от миналото си и, ако имате да доизяснявате и приключвате недовършени дела, сега е времето за това. Не е подходящо обаче да предприемате нови начинания. Това важи и за пътуванията през периода – не е моментът да се отправяте по нови дестинации, придържайте се към познатото.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Снимка:

Скорпион

Марс, вашата управляваща планета, влиза в знака ви през настоящата седмица. Започва период, през който ще изпълнявате различни дейности, свързани с професионалната ви реализация. Паралелно с това Меркурий обаче е ретрограден – може да действате и да се разгръщате, но по проекти, които сте стартирали отдавна, тъй като сега не е време да се впускате в нови дела и инициативи.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Снимка:

Стрелец

Избягвайте през настоящия период да влизате в спорове и в конфликтни ситуации с хората от приятелския си кръг и от екипа, в който се намирате. В партньорските си отношения моментът е подходящ за ретроспекции, както и да си направите равносметка относно това какво се случва, в каква посока се движите заедно с човека до себе си и какво искате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Снимка:

Козирог

Ако пътувате през периода, добре би било да е до места, които вече сте посещавали и познавате. Същото важи и за контактите ви – в дните на ретроградния Меркурий не може да се разчита особено на новосъздадените приятелства.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Снимка:

Водолей

За вас през настоящия период ще се открият добри възможности по отношение на професионалната ви реализация, на кариерата, която градите, както и за екипна работа по проекти. Това, с което е добре да се съобразите, е ретроградността на Меркурий през периода.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Снимка:

Риби

Като цяло се намирате в благоприятен за пътувания зад граница, за отношения или работа с хора в чужбина период. Но поради ретроградния за около двайсет дни Меркурий не е подходящо да стартирате нови дейности, а новите контакти биха били ненадеждни. Добре ще е да пътувате до места, които вече сте посещавали и добре познавате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Снимка:

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти