Седмичен хороскоп за 31 октомври - 6 ноември - ще властват чувствата и емоциите

Седмичен хороскоп за 31 октомври - 6 ноември - ще властват чувствата и емоциите
Снимка: Weheartit

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 31 октомври до 6 ноември).

През тази седмица трудно ще се самозалъгваме, че всичко е наред, когато дълбоко в себе си знаем, че това не е така. Ако си позволим да се оставим на чувствата, а не да мислим и да губим енергия в битки с другите, можем да се освободим от емоционални токсини, трупани от много време, а по този начин да повлияем и на физическото си здраве.

Седмицата е особено подходяща за лечебни практики, за занимания с йога и за психотерапия.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен

През тази седмица звездните влияния ще ви предразполагат да се отдадете на почивка и на по-спокойни занимания. Не е препоръчително да хабите излишна енергия, като се заемате да изпълнявате много задачи или, още по зле – да започвате нещо, да не го довършвате и да подхващате следващото.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

 

Телец

Тази седмица препоръката към вас е да не се опитвате да спирате промени, които вече са назрели и няма как да бъде прекратено осъществяването им. Събитията ще ви подскажат как да действате, ако в живота ви е дошъл момент за раздяла или е наложително да се направи някаква реформа  

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

През тази седмица звездите ви дават възможност да се погрижите за душевното и физическото си здраве – всякакви дейности в тази посока са препоръчителни и ще доведат до положителни резултати.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица е добре да сте малко по-внимателни – възможно е миналото да навреди на живота ви сега. Има вероятност отношенията ви с някого да отворят стари рани, да се почувствате обидени, използвани или оскърбени.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Лъв

През тази седмица е възможно да се изправите пред някои предизвикателства, засягащи най-вече семейните отношения и емоционалния ви свят. Доста вероятно е да възникнат драми.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

През тази седмица по-благоприятните дни за работа са петък и събота – тогава ще се организирате най-добре и съответно ще пожънете добри резултати. В понеделник и вторник емоциите ще попречат на някои от вас да се съсредоточите върху задълженията си, а други просто няма да бъдете в най-добрата си физическа форма. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

През тази седмица препоръката към вас е да не се плашите от евентуални неразбирателства в делови план или от проблеми в любовните отношения. Ако такива се появят, това е знак да задълбаете малко повече и да откриете какво не е наред.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

Тази седмица е много подходяща да поставите началото на нещо или да направите по-сериозна стъпка в някаква област от живота си. Може спокойно да действате по-смело и да поемате премерен риск, особено ако става дума за начинание, което би ви доставило удоволствие и в което бихте могли да разгърнете творческите си способности. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

Събитията през тази седмица ще бъдат по някакъв начин свързани с миналото. Може би нещо ще ви напомни за предишни случки, обстоятелства или постъпки – ваши или на други хора, които сте мислели за забравени.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

Предстои ви още една седмица, през която ще бъдете по-емоционални и трудно ще запазвате самообладание – особено ако около вас има дразнители, които постоянно ви предизвикват.  

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

През тази седмица акцентът при вас ще падне върху професионалната област, като е твърде възможно там да се случат промени. Моментът е много подходящ дори за действия, които ще имат по-сериозни последствия.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби 

През тази седмица енергията – нежна, деликатна и изцеляваща – е в пълен синхрон с вас. Най-важната препоръка към вас е да приемате всичко каквото е – както събитията, така и вътрешните си преживявания.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти