Седмичен хороскоп за 2-8 януари: време на бурни емоции и равносметки

Седмичен хороскоп за 2-8 януари: време на бурни емоции и равносметки
Снимка: Weheartit

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Бистра, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 2 до 8 януари).

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

За вас приключва един по-инертен период, през който имахте по-дълго време да си почивате. И макар че това не е характерно за буйния до средата на седмицата, все още ще успявате да отделяте време за себе си; тези от вас, които медитирате, ще се отдадете на тази практика, а е възможно просто да се изолирате и да се наслаждавате на спокойствието.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

Още в началото на седмицата ще усетите прилив на сили, съчетан с добро настроение и емоционална стабилност. Споделяйте с околните това, което чувствате, защото така хубавите неща ще се умножат.   

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

През тази седмица за вас ще бъде особено полезно да направите равносметка за изминалото време, за взаимоотношенията си и за позицията, която заемате във всяка важна за вас сфера от живота си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През седмицата за вас ще бъдат актуални темите за: пътуване или учене; работата; приятелския кръг; вашите бъдещи планове – в изброения ред. През първата половина може да сте по-мечтателни и отнесени, по-разсеяни, докато след средата на седмицата ще се активизирате и ще погледнете по-практично на нещата.  

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Лъв

Грижете се добре за здравето си през настоящата седмица. Възможно е да се претоварите, без да усетите как е станало – ето защо, с каквото и да се занимавате, стремете се да проявявате умереност.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

Меркурий, управителят на зодията ви, се движи ретроградно за последна седмица. Периодът е най-подходящото време да обърнете поглед назад и да направите анализ на всички важни за вас теми – нещо, в което сте толкова добри.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

През настоящата седмица за вас домът ви ще се превърне в мястото, където бихте могли например да довършите разговори с членове на семейството, които сте започнали. Но следва да разчистите, да освободите място.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

В началото на седмицата ще е подходящо да отделите повече време за дома си и за любимите си хора. Ще се чувствате в хармония със себе си. Най-добре би било в средата на седмицата да се погрижите за здравето си и да обърнете по-голямо внимание на работата си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През тази седмица ще наблюдавате определени промени: в личността си, в изразяването на собствената си същност. Възможно е да се пробвате в нови хобита, а що се отнася до творците – да включите нови елементи в стила си на изразяване. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

Най-добре ще бъде, ако през седмицата намерите време за себе си и успеете да се изолирате някъде в тишина – протичат важни вътрешни процеси и е необходимо да бъдете в покой, доколкото това е възможно. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

Периодът е много подходящ окончателно да се освободите от всичко, което вече не ви е нужно. Можете да промените навиците си, и дори своята ценностна система, като я обогатите с още и нови познания. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

През периода бихте могли да разчитате изключително на силните си страни – на добротата, на милосърдието и на разбирането към околните – и да ги проявявате. А другите имат нужда от това и ще го оценят.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти