Седмичен хороскоп за 17 - 23 октомври: Има голяма вероятност да се настроим срещу друг човек

Седмичен хороскоп за 17 - 23 октомври: Има голяма вероятност да се настроим срещу друг човек
Снимка: netinfo

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 17 до 23 октомври).

Очаква ни седмица, изпълнена с доста предизвикателства – ще достигнат връхна точка на развитието си проблеми, които са ни измъчвали, но не сме признавали това дори пред себе си, и тази ситуация ще ни накара да изригнем.

Има голяма вероятност да се настроим срещу друг човек. Но истината е, че това, от което имаме нужда, е да извършим кардинална промяна – в нас самите или в някаква област от живота си.

Случващите се събития, както и емоциите, които те събуждат у нас, ще ни накарат да вземем някои трудни решения и най-вероятно ще трябва да се откажем от нещо.

Внимавайте как общувате – от нещо дребно може да пламне голям пожар.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен

През тази седмица може да очаквате да се изправите пред смесица от възможности и проблеми. От една страна, ще имате наистина много енергия, която може да използвате, за да поработите усърдно за реализирането на професионална цел или да се докажете в някаква област. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

Тази седмица за вас ще бъде изпълнена с предизвикателства, защото трудно ще поддържате спокойствие – и външно, и в душата си. Чувства, които досега сте таили в себе си и уж сте контролирали, ще излязат наяве и няма да успеете да скриете нито от себе си, нито от околните какво изпитвате. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

През тази седмица умът ви ще бъде зает с някои предишни проблеми, които отново ще излязат на дневен ред и ще ангажират вниманието ви. При всекиго от вас проблемите ще са различни, но най-вероятно ще бъдат от емоционално или от финансово естество. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица е добре да намерите подходящи за вас начини да разпускате и да се освобождавате от напрежението, тъй като стресът ще ви дойде малко в повече. Концентрирайте се върху важните неща и не обръщайте внимание на всяка дребна подробност във всекидневието или на всеки малък недостатък на човека до вас – като се ядосвате за дреболии, ще изгубите енергия и ще се напрегнете допълнително. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Лъв

През тази седмица препоръката към вас е да го давате по-полека и да не упражнявате натиск върху околните за каквото и да било, защото ефектът би могъл да бъде изненадващ, и то не положителен. Съществува риск да решите, че сте прави и да излеете гнева си върху някого, обаче в крайна сметка вие да се окажете потърпевшите; или пък с поведението си да застрашите важни за вас взаимоотношения. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

През тази седмица във ваша полза ще бъде, ако пресявате хората, с които общувате, защото има известен риск да попаднете под нечие вредно влияние или най-малкото – да се опитват да ви казват какво да правите. Макар че през следващите дни някои хора ще използват по-груби методи, за да въздействат на околните, ще има и такива, които ще прибегнат до по-фини средства – за да получат желаното, например ще използват ласкателства или ще ви накарат да се чувствате виновни.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

През тази седмица вероятността да възникнат конфликти в дома или на работното ви място е доста голяма. Това ще ви причинява дискомфорт, но едва ли ще има какво да направите по въпроса. Възможно е вие да сте страна в конфликта, но нищо чудно и да се отнася до ситуация, която ви касае косвено – например, да възникнат дрязги между колеги или между родителите ви.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

Предстои ви важна седмица, която за съжаление няма да бъде лека за много от вас. Ще трябва да се разделите с нещо, защото в противен случай има риск напрежението да ви дойде в повече, дори и да си навредите по някакъв начин. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През тази седмица добри резултати ще постигнете тези от вас, които работите в сътрудничество с правилните хора. Едва ли ще направите нещо сами, но ще бъде обречено на неуспех да се опитвате да принудите някой да ви съдейства, когато не иска. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

През тази седмица в някоя област от живота ви ще настъпи обрат. Може внезапно да сложите край на изпълнението на ангажимент, да уволните служител, който отдавна ви лази по нервите, или да поемете по съвсем нов път. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

През тази седмица събитията ще ви напомнят, че миналото не си е отишло – може да ви налегнат спомени, които отдавна не са ви спохождали, да се отвори някаква стара рана или да се наложи да се изправите лице в лице с проблем, който отдавна стои на дневен ред, но по някаква причина сте отлагали разрешаването му. В някои случаи ще бъдете подтикнати да действате, но в други е възможно събитията да се случат от само себе си и да не успеете да наложите кой знае какъв контрол върху ситуацията. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

През тази седмица съществува известна вероятност да направите нещо, водени от чувство за вина – това не само няма да ви накара да се почувствате добре, но и нищо чудно да се окажете въвлечени в някоя драма. За да не навредите емоционално и физически сами на себе си, преди да действате, задайте си въпроса: „Аз ли искам това или го правя, само за да угодя на другите?”. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти