Седмичен хороскоп за 10-16 септември: за едни ще има много емоции, а за други спокойствие

жена есен
Снимка: Thinkstock

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза.

Ето и какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 10 до 16 септември).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

През тази седмица за вас ще е от полза да забавите малко темпото, да наблюдавате случващото се около вас и да анализирате душевните си преживявания. Тези наблюдения ще ви помогнат да си направите равносметка къде сте се справили и какво не сте успели да постигнете. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Телец

Тази седмица за вас ще бъде изпълнена с емоции. Здравият разум, с който така се гордеете, ще отстъпи пред силните чувства, а учтивостта, която е ваша отличителна черта, може да бъде изместена от прямота, с която ще изненадате и околните, и самите себе си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Близнаци

Тази седмица ще започне за вас спокойно. Възможно е да ви липсва достатъчно енергия, затова е добра идея да се отдадете на почивка или да се захващате с неща, за които не изискват големи усилия. Ако имате възможност, разходете се или прекарайте известно време в усамотение – ще ви подейства добре. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Рак

Предстои ви наситена с много емоции седмица, в която пред вас ще се открие възможност да израснете личностно или духовно, да започнете нещо ново – въобще, да се случи нещо наистина добро за вас, за което още не подозирате, че предстои. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Лъв

Тази седмица ще е особено благоприятна за любовния ви живот. Ако не сте обвързани, излизайте по-често и се срещайте с хора – нищо чудно някой да привлече интереса ви. През почивните дни в любовта са възможни вълнуващи срещи и изненади, а и вие самите ще изпитвате желание да флиртувате и ще търсите компания.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Дева

В началото на тази седмица е възможно да се чувствате напрегнати, объркани, разсеяни. Лесно ще излизате от равновесие – дори да се опитвате да скриете това от околните, най-близките ще разберат, а и себе си не бихте могли да излъжете. През следващите дни логичното мислене няма да е най-силната ви страна. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Везни

През тази седмица вниманието на много от вас ще бъде заето с изясняване на важни взаимоотношения. Може да е връзката с партньора/партньорката ви, но не е изключено да става дума и за делови взаимоотношения, които имат важно значение за кариерата ви и за бъдещото ви професионално развитие. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Скорпион

През тази седмица е добре да бъдете по-предпазливи и да отстоявате по-упорито позицията си, тъй като е възможно някой да се опитва да злоупотреби с вашето доверие и с добрината ви. Умението да общувате и да водите преговори в случай на необходимост ще се превърне в предпоставка за положителния развой на събитията. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Стрелец

През тази седмица едва ли някой или нещо може да ви спре да направите онова, което сте си наумили. Ще имате ентусиазъм за работа, ще преследвате целите, които сте си поставили, а и ще бъдете доста креативни: ще ви хрумват нови идеи. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Козирог

През тази седмица душевните ви преживявания ще бъдат особено наситени. Ще бъдете подтикнати да обърнете поглед навътре, към вътрешния си свят, вместо да се вторачвате в това, което се случва край вас. Дори в някои от дните да не сте в най-доброто разположение на духа, може да се възползвате от периода.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Водолей

Очаква ви приятен и спокоен период – седмицата ще бъде такава най-вече защото имате позитивна нагласа към случващото се, а и заради благоразположението ви към околните. Ще установите, че по-лесно привличате онова, което ви е нужно, независимо дали става дума за внимание, пари или подкрепа. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Риби

През тази седмица преживяванията ви ще зависят най-вече от това за какво ще решите да изразходвате силите си. Ако използвате енергията си, за да поддържате на всяка цена равновесието в създала се преди ситуация, която не ви носи нищо добро, единствено защото сте свикнали с нея или защото сте си навили на пръста, че искате точно това, нищо чудно да изпуснете шанса си да извършите положителна промяна. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти