Седмичен хороскоп за 10 - 16 октомври - предстоят много неочаквани обрати

Седмичен хороскоп за 10 - 16 октомври - предстоят много неочаквани обрати
Снимка: Weheartit

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 10 до 16 октомври).

През тази седмицата интуицията и логиката ще вървят ръка за ръка, а информацията, която получаваме, ще бъде вярна и ще ни подсказва какво да направим – всичко това създава чудесни предпоставки за взимане на правилни решения.

След средата на седмицата са възможни неочаквани обрати в партньорските отношения – и лични, и делови.  

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен

През тази седмица събитията ще насочат вниманието ви към взаимоотношенията ви – най-вече интимните в личен план и партньорските – в делови. Това означава, че преживяванията ви ще зависят до голяма степен от това доколко хармонични са важните връзки в живота ви и до каква степен сте готови да правите компромиси в името на мира и спокойствието.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Телец

През тази седмица събитията ще ви подтикнат да говорите за онова, което чувствате и мислите. Освен това ще искате да споделяте плановете и вълненията си с други хора. Ще го направят дори тези от вас, които по принцип са по-затворени или по-прикрити.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Близнаци

През тази седмица повечето от вас ще бъдат в добро настроение. Малко вероятно е да ви налегнат негативни мисли – напротив, ще бъдете позитивно настроени към всичко, случващо се, и ще бъдете благоразположени към хората около вас. Най-добрата новина за вас е, че през следващите дни вероятно ще взимате лесно решения и те ще бъдат правилни. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Рак

През тази седмица ще трябва да бъдат по-внимателни семейните и обвързаните представители на знака – има вероятност човекът до вас да ви ядоса и вие да отвърнете на удара с някоя по-груба дума или обвинение. За да не се стига до сериозни конфликти, опитайте се да не реагирате първосигнално на всичко, което ви се каже.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: Thinkstock

Лъв

През тази седмица по-добре насрочете по-важните дела за първите два дни – по-нататък през седмицата или няма да успеете да се съсредоточите така, както ви се иска, или ще се изнервяте по-лесно и това ще повлияе на работата ви. Понеделник и вторник са много благоприятни дни за пътуване, срещи и разговори.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Дева

През тази седмица темата за финансите ще бъде на дневен ред при вас. Добрата новина е, че може да очаквате положително развитие, тъй като ще премислите добре нещата и съответно ще взимате правилни решения.  

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Везни

Тази седмица ще започне добре за вас – ще имате приятни изживявания в личен план, а в работата всичко ще върви нормално. Общуването с хората около вас ще бъде особено ефективно, така че колкото повече срещи и разговори провеждате, толкова по-добре.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Скорпион

През тази седмица ще бъдете в синхрон със звездните влияния, ако най-общо казано обичате себе си и удовлетворявате своите лични потребности и желания. Нуждата ви да получавате любов и внимание ще бъде силна и много от вас ще ги получат. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Стрелец

През тази седмица ще вземете решение, което има отношение към финансите или към материалното ви положение – може да установите успешно сътрудничество, ако имате бизнес, или да купите някаква собственост.  

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Козирог

През тази седмица звездите ви дават чудесния шанс да постигате това, което искате, но като използвате по-мек подход – не чрез сила, а със средства като общуване, разбиране и дипломация.  

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Водолей

Тази седмица ще бъде доста приятна и успешна за вас – нещата ще се случват сравнително безпроблемно и без кой знае какви драми, поне от ваша страна. Дори да се наложи да направите някаква промяна или да проведете по-труден разговор, точно сега бихте могли да го сторите лесно – вътрешно ще знаете, че сте на прав път и това ще ви вдъхва увереност.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Риби

През тази седмица вниманието ви ще бъде заето с по-практични въпроси, на които, искате или не, ще трябва да обърнете внимание. Какъвто и проблем да стои на дневен ред, вероятно ще изпитвате известна доза безпокойство. Опитайте се да мислите практично, въведете ред и си изяснете максимално ситуацията. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Абонамент