Седмичен хороскоп 9 - 15 май: работете, но над себе си

Седмичен хороскоп 9 - 15 май: работете, но над себе си
Снимка: Thinkstock

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 9 до 15 май).

През тази седмица може успешно да извършвате реорганизации и реконструкции – на проект, върху който работите, на отношенията си с определен човек, на обзавеждането в дома, дори и на семейния си бюджет.

Целта е нещата да се подобрят, така че в крайна сметка и вие да се почувствате по-добре.

Не забравяйте да работите и върху себе си – собственото ви усъвършенстване е важно за цялостната ви дейност.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен 

През тази седмица ключът за успех в работните дела е да вложите повече старание и професионализъм. Няма смисъл да бързате и да изисквате всичко да се случва на мига – така само ще се изнервите, че събитията се развиват твърде бавно, и няма да успеете да усъвършенствате вече съграденото. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

През тази седмица вие сте едни от галениците на съдбата – желанията ви ще се осъществяват по-лесно и ще получите награда за упорството, което сте положили в миналото. Ключовата дума за периода е „подобрение“, като за всеки от вас то ще бъде в различна област, но общото  ще бъде възможността да развиете нещо, което вече сте създали, да се усъвършенствате или да придобиете ценен опит. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

През тази седмица препоръката към вас е да не се разпилявате в различни посоки, а да сте по-концентрирани и по-организирани – така хем ще бъдете по-спокойни, хем седмицата ще мине по-леко и по-приятно. Няма смисъл да се оплаквате напразно от този или онзи или да се тревожите за бъдещето – ако може да направите нещо сега, така че да подобрите положението си, обмислете какво да бъде това „нещо“. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица звездните влияния ще ви помогнат да си осигурите спокойствието, от което имате нужда, за да бъдете по-ефективни в работата, да разсъждавате по-трезво и съответно да подобрите общуването си с околните. За да сте в синхрон с тези влияния обаче, трябва и вие да си помогнете малко. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

През тази седмица може да получите очакваното признание в работата, а също така и някаква награда – морална или финансова. Успехите обаче няма да дойдат наготово – всички облаги ще бъдат резултат от старанието, което сте положили през изминалите седмици и месеци, а също така и от труда, който ще положите през следващите дни. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

Предстои ви една чудесна седмица – с възможности за стабилизация и усъвършенстване в личностен или в професионален план. С каквото и да се захванете, работата ще ви спори и ще може да затвърдите постигнатото до момента. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

През тази седмица процеси на промени и осъзнаване, започнали през април, ще претърпят положително развитие. Не се учудвайте обаче, ако всичко изглежда постарому – положителното развитие при вас ще засяга по-скоро душевния ви свят и не е задължително веднага да даде отражение върху външните обстоятелства.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

През тази седмица вероятно ще умувате доста и затова е добре да си осигурите лично време и уединение. Може да се блъскате върху някакъв проблем в работата или в личния ви живот, да търсите корените му и да се опитвате да намерите решение.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През тази седмица искате, или не, ще трябва да мислите за някои практични въпроси – свързани с работа, пари и организация на всекидневните задължения. За по-авантюристично настроените тези неща са твърде скучни и прозаични, но по-добре свършете каквото се изисква от вас, ако не искате в бъдеще да ви дойде нанагорно. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

Тази седмица ще бъде успешна за вас що се отнася до работата, финансите и творческите проекти. Ако сте по-внимателни, не бързате за никъде и следвате уверено пътя, по който сте поели, няма за какво да се притеснявате – всичко ще върви нормално, а може да получите и награда – пари, възможност да се изявите или овации за положените усилия. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

През тази седмица ще се настроите по-добре към звездните влияния, ако си зададете въпроса: „Какво още мога да свърша, за да въведа ред в живота си, така че да изпитвам сигурност и спокойствие?“. След като си отговорите, хванете се на работа – шансът да постигнете целта си е голям.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

Предстои ви още една седмица, в която акцентът ще бъде усъвършенстване и практическа работа в някаква област. За онези представители на знака, които са свикнали да се носят по течението и да мързелуват, периодът ще премине тихо и спокойно – никой няма да ви обвини, че не сте правили нищо, но пък ще изпуснете ценна възможност. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Кой е любимият ви герой от "Приятели"?

Оферти