Седмичен хороскоп 8 - 14 февруари: да променим живота си към по-добро

Седмичен хороскоп 8 - 14 февруари: да променим живота си към по-добро
Снимка: Thinkstock

В началото на всяка нова седмица ние споделяме с вас, нашите любими верни читателки, новия седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате с трепетни емоции.

И през тази седмица няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 8 до 14 февруари).

През тази седмица съдбата ни дава шанс да тръгнем в нова посока и да променим живота си към по-добро.

Ако искате да намерите нова работа, която ви дава повече свобода, да създадете ново приятелство или да срутите стените, които ви държат в застой, сега е моментът за действие.

И не забравяйте - звездите помагат, но от вас зависи да проявите смелост, да търсите нови възможности и да сте готови да платите цената на промяната.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен 

Тази седмица е много благоприятна за вас в професионално и финансово отношение. Може спокойно да погледнете напред и да започнете да осъществявате всичко онова, което сте  намислили още в началото на годината. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

През тази седмица изискването на звездните влияния към вас е да бъдете по-смели, по-инициативни и по-дейни. Не се страхувайте да предприемате стъпки в нова посока, да придобивате нов опит, да експериментирате и да се борите за онова, което според вас ви принадлежи. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

През тази седмица ще усетите прилив на сили, който може да използвате така, както намерите за добре – за да се изявите по някакъв начин, да планирате бъдещо начинание, да учите или да се срещате с повече хора. Ще гледате доста по-оптимистично на живота, отколкото досега – разликата ще усетят най-вече тези от вас вас, които в последните седмици са били по-емоционални или са имали грижи в работата и финансите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица взаимоотношенията с хората около вас ще имат голямо значение и ще определят както външните ситуации, така и вътрешните ви преживявания. Много от вас ще търсят повече социални контакти и ще имат желание да прекарват повече време в компанията на хора, които са им приятни. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

Очаква ви една интересна седмица, през която ключът към успешните начинания ще бъде смелостта ви да правите онова, което искате, и в същото време умението да работите съвместно с други хора. Постигането на този баланс няма да бъде много лесно, но е добре да се стремите към него. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

През тази седмица ще откриете нови перспективи в работната област. Ето защо е потребно да гледате напред и да грабвате възможностите, които ви се предоставят. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

Тази седмица може да се окаже доста преломна за много от вас и то в положителен план, но има едно условие, с което ще трябва да се съобразите – облагите едва ли ще дойдат даром. За да получите това, което искате, ще се наложи да сте по-дейни, да положите усилия и да преодолеете някаква съпротива – вътрешна или външна. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

Тази седмица поставя начало на един по-активен период за вас. Ако досега сте имали желание за работа и за нови начинания, но сте срещали препятствия или просто не сте знаели в какво да вложите енергия си, може да си отдъхнете малко – има шанс през следващите дни всекидневието ви да стане по-динамично. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През тази седмица ще може да си отдъхнете от някои досадни битови проблеми, които са ви занимавали през изминалите дни и седмици, и да обърнете поглед към нови идеи и проекти. Повечето от вас ще се чувстват в свои води – заради повишения прилив на ентусиазъм и новите възможности, които ще се открият пред тях. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

През тази седмица мислите на много от вас ще бъдат заети с финансови въпроси. Възможно е да похарчите по-голяма сума пари за дома, да направите по-сериозна инвестиция или да получите пари, с които ще може да подсигурите бъдещето си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

Тази седмица е особено важна за вас, защото ще може да посеете семенцата на промени и реформи, които ще осъществявате дълго време напред. За да се възползвате от добрите възможности, в понеделник вечерта може да останете за малко насаме със себе си и си помислите кое е онова нещо, което най-силно желаете. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

Преживяванията ви през тази седмица ще зависят много от това дали в живота има нещо, което ви вдъхновява и ви доставя положителни емоции. Ако например сте човек на изкуството или се занимавате с творческа дейност, седмицата може да се окаже доста приятна за вас – ще усетите прилив на вдъхновение, желанието ви да творите ще се увеличи, а нищо чудно да ви осени и нова идея.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти