Седмичен хороскоп 6 - 12 юни: разпънати между емоциите и здравия разум

Седмичен хороскоп 6 - 12 юни: разпънати между емоциите и здравия разум
Снимка: netinfo

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 30 май до 5 юни).

През тази седмица ще се чувстваме разпънати между емоциите и здравия си разум. Ще се справим с това положение благодарение на способността да си даваме ясна сметка как се чувстваме и да го изразяваме така, че да не вредим на себе си и на околните.

На дневен ред ще продължава да стои въпросът дали изричаме своята лична истина.

Не се страхувайте да бъдете честни и да говорите за проблемите – интригите, задкулисните игри и страховете не могат да виреят в светлината на истината. Споровете за пари ще бъдат често срещано явление през следващите дни.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен 

През тази седмица успехът в професионалната област ще дойде не от стремежа да бъдете първи във всичко, а от готовността да учите нови неща. Ако кариерата ви е в застой или смятате, че можете повече от това, което показвате, търсете начини да учите и да се развивате, така че да станете майстори в своята област. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

През тази седмица предизвикателството пред вас ще бъде да намерите компромисно решение между това, което искате вие, и това, което иска друг човек – най-вероятно партньорът ви. Желанията ви ще се разминават и ще трябва да положите по-големи усилия, ако искате да се разберете. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

През тази седмица може спокойно да обърнете поглед към бъдещето – към възможностите и събитията, които ви очакват там. Мечтайте, планирайте, подготвяйте се, уточнявайте подробностите – колкото повече насочите съзнанието си към нови неща, толкова по-добре. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица по една или друга причина служебните ангажименти ще останат на заден план и няма да бъдат приоритет. Може да решите да си вземете отпуск, за да си починете, да свършите някаква работа, за която не ви остава време, или за да бъдете на разположение на децата си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

През тази седмица финансовите въпроси ще бъдат на преден план. Може да направите някаква по-голяма покупка, да дадете пари на ваш близък или да подпомогнете финансово някаква кауза. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

През тази седмица ще имате възможности да се изявите по някакъв начин – в работата или в социалния живот. Може да блеснете с външния си вид, с талантите си, с идеите си или с това, което сте сътворили – всеки от вас има различна дарба, с която може да блесне пред света. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

Очаква ви една сравнително спокойна седмица, в която повечето от вас ще бъдат в добро настроение и ще мислят позитивно. Дори когато обстановката е по-напрегната – например колегите ви се конфронтират един с друг, вие някак ще успявате да останете „над нещата“ и ще поддържате една по-философска нагласа.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

Как ще се развият събитията през тази седмица зависи много от това по какъв начин оползотворявате енергията си – за да работите върху себе си и собствените си проекти и идеи, или за да влияете на другите и да получите чрез тях това, което искате. Ако е първото, то тогава може да свършите доста полезна работа – ще бъдете концентрирани, ще се задълбочите максимално в това, което правите (особено ако става дума за някаква изследователска, научна или интелектуална дейност) и ще постигнете трайни резултати. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През тази седмица по-напрегнатите астрологични влияния лека-полека ще отминават. Това съвсем не означава, че работата ще се свърши от само себе си или че ако сте имали проблеми, те ще се разрешат сами, но поне ще може да дишате малко по-спокойно. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

През тази седмица ще усетят облекчение най-вече тези от вас, които през изминалите дни и седмици срещаха трудности в общуването с любимия човек или с делови партньор. Сега има шанс комуникацията да тече малко по-гладко и съответно да постигнете по-лесно разбирателство по спорни въпроси. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

През тази седмица може да извлечете повече полза и от разговорите с близки и с познати, и от преживяванията си, ако приемате чуждо мнение или най-малкото ако се вслушате в него и го обмислите. Направете го най-вече, ако имате навик да държите на своето и да смятате, че това, което вие мислите, е абсолютно правилно. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

Тази седмица може да се окаже по-трудна както за тези от вас, които са залитнали в една крайност, така и за онези, които се опитват да се разпънат на кръст и да угодят на всички. За да се справите с предизвикателствата, преценявайте кое е най-важното за вас в този момент и не се опитвайте да бъдете на няколко места едновременно – така силите ви ще се изчерпат и нищо чудно да се преуморите. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти