Седмичен хороскоп 5-11 октомври: Обърнете повече внимание на семейството си

Седмичен хороскоп 5-11 октомври: Обърнете повече внимание на семейството си
Снимка: Thinkstock

Сигурни сме, че повечето от вас вече са прочели дневния си хороскоп, още с първото сутрешно кафе.

Но ако все още не сте прегледали седмичния, сега ще ви разкажем накратко какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 5 до 11 октомври) според най-точния хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен 

Преживяванията ви през тази седмица ще зависят от умението ви да си сътрудничите с другите хора и да постигате компромис в отношенията – и лични, и служебни. По принцип вие се славите със склонността си да следвате собствените си желания. Тази склонност е напълно в реда на нещата, защото е част от мисията на вашия знак да води другите. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

През тази седмица ще се чувствате доста по-спокойни и уверени в себе си. Емоциите, които предизвикаха у вас промените, случили се през септември, лека-полека ще се уталожват и ще може да се концентрирате върху конкретни цели. Някои от вас ще получат потвърждение, че са на прав път, защото ще открият, че намеренията им се осъществяват по-лесно и трудът, който са положили в миналото, дава резултати. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

През тази седмица емоционалният ви живот ще бъде доста по-спокоен и като цяло ще се чувствате добре. Отношенията ви с родители и деца ще бъдат хармонични и много от вас ще се радват на приятни мигове вкъщи. Следващите дни може да зарадват тези от вас, които дълго време са подхранвали желания, свързани с дома, семейството и децата. Положителното развитие на ситуацията ще ви ентусиазира и ще ви изпълни с радост.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

И през тази седмица за вас важи препоръката да не взимате важни решения, защото има риск да го направите под влияние на емоции или без да разполагате с достатъчно информация. Самите вие може би ще усещате, че се лутате в мислите си, колебаете се и не знаете какво да предприемете. Ето защо е по-добре да изчакате малко – от следващата седмица ще ви бъде по-ясно какво да предприемете и по какъв начин. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

Навлизате в един много благоприятен в работно и финансово отношение период. Ако работите за себе си или имате собствен бизнес, ще усетите най-силно позитивното влияние, но дори да не е така, пак имате шанс да пожънете успехи. Много от вас вече усещат раздвижване в материалната сфера, а в края на тази седмица съдбата може да ви зарадва и с награда – да получите пари или някой да ви направи ценен подарък.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

Очаква ви силна седмица, в която ще се посветите на личните си начинания и проекти и може да осъществите доста голям прогрес. Енергия за работа няма да ви липсва и ще бъдете доста по-смели в решенията и действията си. Вие сте известни със своята разсъдливост и критичност, които за съжаление понякога ви възпират и не ви дават възможност да покажете на какво сте способни. Сега имате по-голям шанс това да се промени и да възстановите баланса, като проявите инициатива и борбеност в преследването на собствените цели. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

През тази седмица имате възможност да премислите случилото се през изминалите седмици, в които много от вас преживяха промени и трансформации, и да решите какво искате оттук нататък. Скоро ще получите зелена светлина да започнете нови начинания, така че е по-добре да приключите всичко старо, което може би сте изоставили или пренебрегвали, и да си разчистите пътя напред. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

В началото на тази седмица ще бъдете по-чувствителни и по-възприемчиви към настроенията на хората около вас. В понеделник и вторник ще приемате доста лично всичко, което близките ви и колегите ви казват и правят, и някой от вас ще се почувстват засегнати. Не е изключено да се отворят стари рани в любовните отношения или да ви обхване ревност. Гледайте да не драматизирате случващото се и не се опитвайте да контролирате поведението на околните, защото така ще усложните ситуацията. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

Тази седмица може да отбележи върхов момент в професионалното ви развитие или да ви даде възможност да направите остър завой, ако не харесвате работата си и искате промяна. Вниманието ви е насочено към деловата сфера и по-значимите събития вероятно ще се случват там. Ако имате повече ангажименти покрай децата или друг член на семейството, сега ще трябва да съвместявате личния и служебния си живот. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

През тази седмица ще берете плодовете от труда, който сте положили през изминалите дни и дори седмици. Ако сте били достатъчно целенасочени и сте работили усърдно, сега може да се порадвате на добри резултати. Усилията ви през следващите дни ще бъдат насочени към това да довършите започнатото, да затвърдите постигнатото и да си осигурите повече стабилност и сигурност за бъдещето. Оглеждайте се за нови възможности за учене и усъвършенстване, за развитие в кариерата и за увеличаване на доходите. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

През тази седмица е потребно да се отнесете по-сериозно към работните си ангажименти и домашни задачи, ако искате да се възползвате от позитивните астрологичните влияния в максимална степен. Дори да сте от хората, които бързо им доскучават рутинните дейности и предпочитат да кроят планове за светлото бъдеще, вместо да живеят тук и сега, тези ваши наклонности може да ви изиграят лоша шега през следващите дни. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

През тази седмица ще трябва да установите граници в отношенията си с околните. Не става дума за всички отношения, а най-вече за онези, в които сте отдали контрола на другия човек и по някакъв начин се чувствате безсилни пред обстоятелствата. Може би правите повече жертви, отколкото е нужно, но се страхувате, че ако престанете, ще изгубите нещо. Или се опитвате да помогнете на друг човек с най-добри намерения, но в крайна сметка се чувствате изтощени и изтормозени.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти