Седмичен хороскоп 30.11 – 6.12: Подгответе се за празниците

Седмичен хороскоп 30.11 – 6.12: Подгответе се за празниците
Снимка: Thinkstock

В началото на новата седмица, която ще ни отведе към най-празничния от всички месеци – декември, обърнете внимание на вещанията на звездите.

Прочетете седмичния си хороскоп и ще се почувствате по-подготвени за предстоящите работни и почивни дни smiley

Овен

След колебанията и мислите, които владееха съзнанието ви през предходните дни, в началото на тази седмица може да се порадвате на глътка спокойствие. Ще успеете да обмислите по-трезво случките, разговорите, които сте водили – и да си изградите по-ясна позиция по спорните въпроси. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

През тази седмица ще бъде по-трудно да запазите спокойствието, с което толкова много се гордеете. В първите дни животът ще си тече с нормално темпо, но към края на работната седмица, и особено през почивните дни, обстановката около вас ще стане бурна и няма начин това да не ви засегне. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

Предстои ви динамична седмица, изпълнена с интересни срещи и разговори. За много от вас това ще бъде достатъчно да изпитат истинска наслада от следващите дни – вие обичате да споделяте и да обсъждате, а срещите и разговори ще ви създадат добри условия за това. И все пак трябва да знаете, че ви очакват и някои предизвикателства, например това да изричате искрено какво точно мислите по даден въпрос.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

Тази седмица ще бъде изпълнена със събития, а за някои от вас – и с обрати. Там, където промяната е назряла и нещата вече не биха могли да останат същите, тя ще се случи. За да не се чувствате жертва на обстоятелствата, по-добре приемете промяната. Най-добре би било това да стане, като предприемете действие – в онази област, в която досега сте били пасивни. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

През тази седмица основната ви задача ще бъде да откриете заниманието, в което да вложите творчество и ентусиазъм – и да насочите цялата си енергия към него. Всеки човек има нещо, което го вдъхновява – открийте кое е това за вас и използвайте въображението си, за да разпалите искрата.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

През тази седмица вместо с околните и с техните проблеми ще бъдете заети повече със собствените си чувства и с това от какво имате нужда самите вие. Възможно е размишлявайки, да достигнете до изводи да преобърнат напълно представите ви и в резултат на това да промените приоритетите си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

През тази седмица най-вероятно няма да ви остане време да скучаете – ще имате интересни преживявания, а и във всекидневието ви ще има разнообразие. Напълно възможно е да пътувате, да е отвори възможност да научите нещо ново или да се срещате с повече хора. Ако отдавна планирате да започнете нов курс, сега е моментът да се активизирате и да потърсите нужната ви информация. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

През тази седмица на преден план ще излязат финансови и имуществени проблеми. Получавам ли адекватно заплащане за труда си? Може ли да се открие нов или допълнителен източник на доходи, така че да се подсигуря по-добре финансово? Как да печеля пари от дейност, в която съм наистина добър/добра и в която да приложа познанията и уменията си? – тези въпроси ще занимават ума на много от вас. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

Тази седмица може да бъде доста успешна за вас, защото ще се създаде възможност да определите приоритетите си и да поставите в ред някои неща, които преди са били разхвърляни. Бъдете бдителни за събитията, които ще се случват през следващите дни, както и за мислите, които минават през ума ви – всички те ще бъдат знаци, които ви показват дали сте на прав път и на какво е потребно да обърнете повече внимание.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

Тази седмица ще бъде динамична, а за някои представители на знака – и по-напрегната. За да преодолеете по-лесно предизвикателствата, опитайте се да бъдете малко по-гъвкави и по-адаптивни към случващите се промени. Ще ви бъде доста трудно, просто няма как да се случи, ако искате хем да запазите нещата такива, каквито са, хем да се насладите на нещо ново и различно. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

Очаква ви важна седмица, защото тя ще постави акцент върху нещо, което е много важно за вашия знак – стремежите и идеалите. Независимо дали имате някаква по-дългосрочна лична цел или искате да помогнете на други хора, през следващите дни може да очаквате прозрения как да го постигнете, а някои от вас – и определено развитие по въпроса. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

Тази седмица може да бъде за вас изпълнена с повече предизвикателства, защото ще трябва да се държите по неприсъщ за вас начин или да постъпвате различно от обичайното. Някои от вас ще бъдат доста натоварени в работата и ще трябва да се справят с повече задачи от обикновено. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти