Седмичен хороскоп 30 май - 5 юни: напрежение и възможности за Близнаци, Стрелец, Дева и Риби

Седмичен хороскоп 30 май - 5 юни: напрежение и възможности за Близнаци, Стрелец, Дева и Риби
Снимка: Instagram

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 30 май до 5 юни).

През тази седмица се оглеждайте и ослушвайте за възможности за професионално развитие и за промяна на посоката в дадена житейска област.

Не обаче забравяйте поговорката: „Господ дава, но в кошара не вкарва“.

За да получим подкрепа от звездите, трябва да сме готови да преодолеем някои свои страхове, външни ограничения и остарели модели на мислене, които ни държат в застой.

Най-голямо напрежение ще изпитват представителите на подвижните знаци – Близнаци, Стрелец, Дева и Риби.

Точно при тях обаче ще има и най-голям потенциал за промяна и развитие. 

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен 

През тази седмица обръщайте повече внимание на това, което се случва в ума ви, защото то ще бъде също толкова важно, колкото и случващото се във външния свят. Идеите, които ви осенят, размишленията ви и решенията, до които достигнете, може да се окажат важни и да предопределят житейската ви посока оттук нататък. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

През тази седмица имате шанс да направите всекидневието си по-забавно (а вероятно и по-приятно), ако го разнообразите по някакъв начин – като посетите интересно събитие, запознаете се с нови хора или отидете на място, където досега не сте били. Ще си спестите главоболия, ако приемате промените, които се случват, и не се вкопчвате толкова във вещи и притежания. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

Тази седмица може да се окаже за някои от вас сред едни от най-важните през тази година, така че бъдете внимателни как реагирате на събитията и обмисляйте добре решенията си.  Обстоятелствата ще ви принудят да направите някакъв избор или най-накрая ще вземете нещата в свои ръце и ще осъзнаете, че трябва да промените ситуация, с която досега сте се примирявали. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица ви очакват преструктурирания в работната среда или нова организацията на всекидневието ви. Дали вие ще ги осъществявате, или ще ви ги наложат отвън – това няма кой знае какво значение. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

През тази седмица е възможно отново да излязат на дневен ред проблеми, които сте смятали за решени – най-вече в любовта и във финансовата област. Ще изпитате старите чувства и ще ви стане ясно, че битката,  която сте водили – с друг човек или със собствените си страсти, не е съвсем приключила. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

През тази седмица много от вас ще бъдат изправени пред избора дали да се примирят с дадена ситуация, или да предприемат нещо, така че да я променят. Ситуацията вероятно не е от вчера и от днес, но ако още не сте намерили решение, нищо чудно, че се чувствате напрегнати. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

През тази седмица ще бъде във ваша полза (а вероятно и в полза на хората около вас), ако изказвате по-често мнение по важни въпроси. През следващите дни хармонията във взаимоотношенията ще бъде по-трудно постижима и вероятно доста хора в обкръжението ви ще се чувстват недоволни от нещо – включително и вие. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

През тази седмица събитията ще ви подтикнат да обърнете внимание на някои недовършени задачи и нерешени проблеми. Може да са работни проекти и финансови въпроси, но не е изключено да става дума и за емоционалния ви свят. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През тази седмица ще трябва да определите кое ви е приоритет и кои са най-належащите задачи. Дори най-амбициозните и енергичните сред вас, които са свикнали постоянно да тичат насам-натам и да издържат на напрежение, ще трябва да забавят темпото и да се поограничат малко – в противен случай е възможно здравето им да пострада или да пропуснат важна подробност. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

През тази седмица ще бъде във ваш интерес (и още повече в интерес на отношенията ви с другите хора), ако овладявате желанието си да критикувате и да изтъквате чуждите недостатъци. Направете го на първо място спрямо себе си, защото ако си поставяте прекалено високи изисквания, има по-голяма вероятност да се провалите, да се разочаровате и дори да навредите на здравето си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

През тази седмица ще се уверите в истинността на поговорката: „Не всичко, което хвърчи, се яде“. Разбира се, не всички представители на знака ще останат разочаровани от това, че са ударили на камък – по-практичните и трезвомислещите едва ли има за какво да се притесняват. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

През тази седмица ще бъдете подтикнати от обстоятелствата да сложите малко ред в живота си. Чудесно е, че може да плувате в хаоса, но точно сега този хаос може да ви причини такива проблеми и безпокойства, че по-добре да поставите някои рамки и правила. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Кой е любимият ви герой от "Приятели"?

Оферти