Седмичен хороскоп 22 - 28 август: какво да допуснем в живота си и пред какво да издигнем преграда

Седмичен хороскоп 22 - 28 август: какво да допуснем в живота си и пред какво да издигнем преграда
Снимка: Instagram

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 22 до 28 август).

През тази седмица отново на дневен ред ще излезе темата за границите.

Ще трябва да решим какво бихме могли да допуснем в живота си и пред какво да издигаме прегради; доколко да проявяваме разбиране към човек или ситуация и до каква степен да отстояваме собствената си позиция.

Рискът от фанатични прояви е повишен.

Седмицата ще бъде изпълнена с предизвикателства за подвижните знаци Близнаци, Стрелец, Дева и Риби – те ще трябва да подхождат много внимателно във взаимоотношенията си, да определят приоритетите си и евентуално да предприемат някакво действие, за да отстранят пречките по пътя си.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен 

През тази седмица на фокус при вас ще бъде работата – там може да очаквате промени и да се оглеждате за нови възможности за изява. Ще търсите начини да постигнете амбициите си и ще бъдете твърде целенасочени. 
Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

През тази седмица астрологичните влияния ще бъдат много благосклонни към вас. Макар че не са изключени и по-напрегнати ситуации, ако работите по посока осъществяване на желанията си, знайте, че сте на прав път и може да очаквате подаръци от съдбата и добри новини. 
Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

През тази седмица ще продължават да ви занимават някои възникнали през предишните дни дилеми и проблеми. Те засягат взаимоотношенията с човек, който играе важна роля в живота ви. 
Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица събитията на работното място може да ви притеснят или да ви разочароват по някакъв начин. От вас зависи обаче как да действате оттук нататък. 
Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

Тази седмица ще премине по-спокойно за вас, ако овладявате малко силните си страсти и желания. Ако не го направите и очаквате нещата да се случват както искате, и то веднага, има голяма вероятност да се разочаровате. 
Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

Тази седмица ще бъде изпълнена с доста разнообразни преживявания и емоции. От една страна, звездните влияния в момента са особено благоразположени към вас – намеренията ви ще се осъществяват лесно, удоволствия няма да ви липсват, по всяка вероятност също и пари. 
Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

И през тази седмица събитията ще ви провокират да бъдете по-смели от обикновено и да отстоявате това, което мислите – както що се отнася до семейните въпроси, така и в работната среда. 
Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

През тази седмица ще бъдете поставени пред изпитанието да превъзмогнете себе си, за да постигнете напредък в някаква област. Няма да бъде лесно, но резултатът ще си заслужава, а той ще се изразява в повече свобода, устремяване по нов път или внасяне на подобрение в определена ситуация. 
Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

Ако през тази седмица имате усещането, че трябва да се задействате и да направите нещо по някакъв въпрос, по всяка вероятност то няма да бъде измамно. Важният въпрос обаче е как точно ще постъпите, защото е възможно да сте чакали твърде дълго и сега изведнъж да изригнете. 
Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

През тази седмица много от вас ще си припомнят максимата „На сърцето не може да се заповядва“. Ето защо се опитайте да следвате вътрешните си усещания и да действате, като се водите от тях, а не да робувате сляпо на правила и норми, които хората около вас спазват или които вие самите сте си наложили. 
Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

През тази седмица има добри шансове плановете и идеите ви да се осъществят. За да се случи това обаче, ще трябва да положите повече труд, да проявите старание и да не пренебрегвате практичната страна на нещата – например финансите, рутинните задачи и проблемите, които не търпят отлагане. 
Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

През тази седмица преживяванията ви ще зависят от това дали надеждите и очакванията ви в някаква област от живота отговарят на реалността и дали сте готови да поработите, за да ги осъществите.
Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Кой е любимият ви герой от "Приятели"?

Оферти