Седмичен хороскоп 19-25 октомври: Благоприятен период за любовта

Седмичен хороскоп 19-25 октомври: Благоприятен период за любовта
Снимка: Thinkstock

Денят на всяка Edna читателка на Edna.bg започва с дневния хороскоп, който тя преглежда още с първата глътка ароматно кафе в ранното утро.

Нали така? smiley

А в началото на всяка нова седмица ние споделяме с вас, нашите любими верни читателки, новия седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате с трепетни емоции.

И тази седмица няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 19 до 25 октомври).

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен 

През тази седмица ще продължите уверено да следвате посоката, в която вече сте поели. Ще успеете да затвърдите постигнатото в работните дела, личните и деловите взаимоотношения и да изградите стабилни основи, върху които спокойно да надграждате в бъдеще. Ще имате достатъчно силна воля и енергия да преследвате професионалните си цели, което без съмнение ще ви позволи да пожънете доста успехи. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

През тази седмица ще се чувствате по-уверени в себе си и в това, което правите. Ще се радвате на повече сигурност – както емоционална, така и материална, и това ще ви изпълва със задоволство. Ще гледате позитивно на хората и обстоятелствата, което вероятно ще ви позволи да привличате и по-щастливи събития. Първите два дни от седмицата ще бъдат особено блаpгориятни за вас, защото ще успявате да се огранизирате много добре в работата и да свършите онова, което сте замислили. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

Тази седмица ще бъде емоционална за вас. Какво точно ще се случва в душата ви, ще зависи от конкретните преживявания, но при повечето от вас емоциите ще бъдат положителни и ще бъдат провокирани от вълнуващи събития. Дори и в този случай обаче е възможно да изпадате в променливи настроения, които да овладявате трудно – особено в средата на седмицата и в неделя. Тъй като природата на вашия знак по принцип е променлива, това едва ли ще ви притесни особено. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

През тази седмица ще намерите удовлетворение в по-динамични дейности, в които може да осъществите някакъв вид обмен – на информация, идеи или полезен опит. Макар че към средата на седмицата има риск от затруднения в комуникацията, така цяло периодът е подходящ за преговори, дискусии и изяви пред публика. Ако планирате важна делова среща или разговор, по възможност ги осъществете до сряда – периодът е по-подходящ за подобни дейности. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

През тази седмица служебната ви кореспонденция ще бъде доста активна, особено ако работата ви е свързана с контакти с хора и осъществяване на делово сътрудничество. Вероятно ще има и доста тичане напред – назад, ще трябва да набавите документи, които са ви нужни, или да си имате взимане-даване с административни органи. Свършете каквото е нужно и не пестете силите си – към края на седмицата ще може да си дадете заслужена почивка. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

И през тази седмица късметът ще продължава да ви съпътства в начинанията, независимо дали те са от личен, или от служебен характер. Ще може да се порадвате на плодовете на труда, който сте положили в миналото, а също така и да продължите смело напред към нови инициативи. Периодът е много благоприятен за вас, що се отнася до любовта и интимните отношения. Конкретните преживявания, разбира се, са индивидуални, но най-общо казано през тази седмица имате шанс да постигнете положително развитие в тази област от живота си, без значение дали искате да прекратите болезнена връзка, или да внесете повече хармония в настоящото си партньорство. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

През тази седмица е потребно да наблюдавате повече как се чувствате и да съобразявате действията си както с физическия си тонус, така и с емоционалното си състояние. Ако имате достатъчно енергия, тогава спокойно може да я насочите към конкретни цели и проекти и успешно да осъществите замисленото. Периодът е доста силен за много от вас, защото ви дава възможност да захраните с живот идеите си и да започнете нови начинания, за които  досега условията не са били много подходящи. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

През тази седмица промените, които стават с вас, може и да не са видими за околните, но със сигурност ще ги усещате – те ще бъдат вътрешни и ще засягат най-вече емоционалния ви живот. Някои от вас ще продължават да премислят минали преживявания и да търсят изход от тях, а други ще избистрят идеите си за промени, които искат да извършат в близко бъдеще. Периодът е подходящ да посеете или да отгледате семената на нови инициативи, но ако искате всичко да се случва по-гладко и безпроблемно, не насилвайте събитията и оставете семената да покълнат спокойно.  

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През тази седмица може да усетите силно желание да придобивате повече и трудно ще се задоволявате с онова, с което разполагате до момента. Всеки от вас ще търси това „повече“ на различно място, но към каквото и да се стремите – към внимание, постижения в работата, удоволствия или любовни изживявания, трудно ще се примирявате с малко. Хубавото е, че ако наистина сте го заслужили, има голям шанс да получите онова, което искате. През следващите дни много от вас ще получат награда там, където я очакват, и ще може да й се насладят. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

Тази седмица ще започне доста ударно за много от вас. Ще усетите прилив на сили, който ще ви позволи да се заемете сериозно с работните си задачи и да постигнете добри резултати. Колкото по-ясни са намеренията и плановете ви, толкова по-голям шанс имате да постигнете успех. Добрата новина е, че ще имате чудесна концентрация и ще успеете да се съсредоточите върху важните задачи – и вкъщи, и на работа. Що се отнася до служебните дела, едва ли ще имате някакъв проблем да се справите със задачите. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

През тази седмица от вас ще се изисква да се адаптирате към обстоятелствата и хората наоколо. За да приемете случващото се, може да се наложи да направите някаква вътрешна промяна, например да се откажете от нещо, на което преди сте държали, да промените гледната си точка към ситуацията, или просто да приемете събитията. При много от вас промените ще се случват под повърхността и може да не са особено видими за околните. Ако отдавна искате да сложите край на неблагоприятна за вас ситуация, например да прекратите връзка, която не върви, сега имате шанс да го направите. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

И през тази седмица вниманието ви ще бъде насочено главно към другите хора и отношенията ви с тях. От случващото се в интимната ви връзка и от социалните ви взаимодействия ще зависят личните ви преживявания, а също така и настроенията ви. За щастие, периодът е доста благоприятен по отношение на връзките, така че ви очакват повече приятни мигове в любовта, а що се отнася до работата – успешни партньорства. Колкото по-социално настроени сте през следващите дни и колкото повече енергия вложите в общуване, толкова по-голям шанс имате да затвърдите съществуващите отношения и/или да установите нови.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти